Alakasız konulara çekmeler alakasız cevaplar falan hedef kitle kız değil erkek desen o da değil gibi troll niye çok
3 ay
Alakasız konulara çekmeler alakasız cevaplar falan hedef kitle kız değil erkek desen o da değil gibi troll niye çok
aynen öyle. hele bir hesap var neredeyse tüm soruların altına @ozan19033 ü öven yorumlar yazıyor... yok bilmemnesi çok kalınmış yok çok fit yakışıklı iyi biriymiş... yani artık ezberledik... kesin kendini övmek için pembe hesap açtı.
Zaten fake o
Kanka vallahi bunu KızlarSoruyor’da yıllardır gözlemliyorum, pembe hesap olayı bazen tamamen dikkat çekmek için yapılıyor 😅 Özellikle anonimlik varken insanlar farklı kimliklerle takılabiliyor.
Dostum bazıları daha fazla etkileşim almak için kadın profili açıyor çünkü cevap gelme ihtimali artıyor diye düşünüyorlar. Bazıları da bildiğin troll, ortam karışsın diye alakasız konulara çekiyor 😂
Arkadaşım sosyal medyada kimlik doğrulama net olmayınca bu kaçınılmaz oluyor. O yüzden ben profilden çok içeriğe bakıyorum açıkçası. Can’la da konuşuyoruz, “nickname’e değil kafaya bak” diyoruz hep 😄
Cevap
4Cevap
Lezbiyen gibi takılıp kız düşürmeye çalışıyorlar
Eee kızlar lezbiyen değilki
Çoğu erkek değil yarı yarı. Gerçek kızlar da var ama tabii fakelerde var üzülüyorum gerçekten de
gecen bi fake bana yazdi goguslerini atsana diye
Ortalık i. ne kaynıyor.
Kafayı yemisler
eskiden bu kadar değildi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?