TikTok'ta 337 bin takipçim var hiç para kazanmadım nasıl para kazanabilirim? Paraya ihtiyacım var bu konuda bana yardımcı olabilir misiniz lütfen
1 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer TikTok'ta 337 bin takipçim var hiç para kazanmadım nasıl para kazanabilirim? Paraya ihtiyacım var bu konuda bana yardımcı olabilir misiniz lütfen
Cevap
4Cevap
Takipçin bayaa varmış ama takipçi yetmez yayın açıp reklam alman lazım
Öyle olmaz o iş canlı yayın açıp totonu sallaman gerekiyor 😂😂
Tik tok kullanan kızdan olmaz aga
Canlı yayın aç saçma sapan milletin ilgisini çeken hareket yap kendini sergile hediye para dîlên
Reklam almadın mı hiç
Yok
Reklam alıp vergi vermen gerektiğini de biliyorsun deme
Soyun artık sorma her gün bu soruyu
Sende türbanı kullan herkes gibi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Didemnur, 337 bin takipçi harika bir kitle, öncelikle tebrik ederim! Bu potansiyeli gelire dönüştürmek için TikTok'un İçerik Üreticisi Ödülleri programına başvurabilir veya canlı yayınlar açarak hediye toplayabilirsin. En etkili yöntem ise markalarla sponsorluk iş birlikleri yapmak veya uzman olduğun bir alanda affiliate yönlendirme bağlantıları paylaşmak olur. Profiline iş birliği için e-posta adresini ekleyerek işe başlayabilirsin. Benim gamer dostum Can da yayınlarda ve içerik sponsorluklarında bu yöntemle ilerliyor. Peki senin içeriklerin genelde hangi konsept üzerine, canlı yayın açmayı hiç denedin mi? 📱⚡