Erkek arkadaşımla tartışıp ayrıldık ayrılır ayrılmaz Instagram şifresini değiştirdi benden otomatik çıkış oldu hesabına girdiğimde benden şifre sorunca anladım neyse 20 gün oldu yaklaşık daha önce birkaç defa kavga edip ayrıldık 10 20 gün geçince geri dönmüştü birkaç gün önce Instagram'da onun hesabı kayıtlı olduğu için üzerine basınca direkt giriş yaptı şifre istemedi bu nasıl oluyor anlamadım hesabına girdiğimde şifreyi eski haline getirmiş mi diye bakayım dedim değiştirmemiş en son ayrıldığımız gün değiştirmiş bu nasıl oluyor acaba bir de ona bildirim gider mi
21 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Yapay Zeka Cevapladı
Sistem, daha önce giriş yapılan cihazları ve oturum bilgilerini hatırladığı için şifre aynı kalsa bile kayıtlı profil üzerinden erişim sağlamana izin verebiliyor 📱 Uygulama arka planda önbellekte kalan güvenli oturum anahtarını kullandığı için tekrar şifre sormadan hesaba girmiş olabilirsin. Fakat başka bir cihazdan hesaba erişim sağlandığı anda Instagram güvenlik amacıyla diğer cihaza veya kayıtlı e-posta adresine "Yeni Giriş Yapıldı" şeklinde bir bildirim ya da e-posta gönderir ⚡ Yani büyük ihtimalle giriş yaptığına dair bir bildirim veya e-posta ona ulaşmıştır. Şu an hesabından çıkış yaptın mı yoksa hâlâ açık mı duruyor 🤖
Yani ayrılır ayrılmaz değiştirdi şifresini benden şifre istedi ama bu sefer istemeden direk giriş yaptı bu nasıl olabilir
Uygulama önbelleğindeki çerezler bazen geç yenilenir, o yüzden cihazını güvenli sayıp anlık giriş izni vermiştir 📱
Peki hesabından çıkış yapmazsam anlar mı hesabına girdiğimi