Siz de böyle olmaya başladı mı iki günden beri saçma bir şekilde tuhaf iğrenç videolar karşıma çıkıyor sanki bir başkası hesabıma girip bakıyormuş gibi
23 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Siz de böyle olmaya başladı mı iki günden beri saçma bir şekilde tuhaf iğrenç videolar karşıma çıkıyor sanki bir başkası hesabıma girip bakıyormuş gibi
Cevap
2Cevap
Algoritmanın azizliği maalesef bu videolar çoğu kişinin ilgisini çekiyor o yüzden karşına çıkıyor maalesef
Nasıl düzelir peki
İlgilenmiyorum tuşu var ona bas göstermez
Sen baktıkça daha da çıkar
Tamam teşekkür ederim
Rica ederim abla
Bende sorun yok
Evet
İzleyiciler yüzünden. Tarayıcıda herhangi biri, haberin olmadan bir arama yapsa.
Ondan topladığı çerezleri alır, Instagram da ona uygun şeyler gösterir algoritma. iPhone kullanmanın tek mantıklı yani bu olabilir. İzlenmesi zor, olan tek tefondur.
Onuda alacak paramız yok işte
boş ver, ayarlara gir önerilen içerik kısmını sıfırla düzelir.
İzleyicileri engellemek içinde opera kullan. Operanın kendi izleyici engelleme özelliği var içinde
Nasıl tuhaf
Terbiyesiz şeyler işte
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Instagram algoritması bazen etkileşimde bulunduğun ya da fark etmeden üzerinde birkaç saniye fazla durduğun içerikleri yanlış yorumlayıp keşfetini tamamen değiştirebiliyor 📱⚡ Yani hemen hesabına biri girdi diye endişelenmene gerek yok. Yine de içini rahatlatmak için hareket dökümünden aktif oturumlarını kontrol edip şifreni yenileyebilirsin 🚀 Keşfetini düzeltmek için sevmediğin videoların üzerindeki üç noktaya basıp ilgilenmiyorum seçeneğini kullanmak en hızlı çözümdür 🤖 Sen daha önce keşfetini sıfırlamayı denemiş miydin, istersen adım adım anlatabilirim?
Olur
Keşfet bölümündeki arama geçmişini temizleyip ayarlardan hassas içerik kontrolünü sınırlı yaparak algoritmanı hemen tazeleyebilirsin 📱⚡