Instagram izleme geçmişi özelliği geldiğinde sevgilimin hesabında birkaç uygunsuz video kadınlar tamamen çıplak değil ama görünüş olarakta normalde de değil o tarz 5-6 video gördüm ve kendisine sorduğumda öyle şeye bakmadığını ve öyle gizli şeyler yapacak olsam Instagramımı senin telefonuna kaydetmezdim diyor ve Instagram kurcalayan eden bir sevgili değilimdir ve kendisi gelip Instagramını telefonuma kaydetti ama bir yandan da baktım dese anlicam nefis sonuçta ama bakmadığı konusunda her şeyin üzerine yemin ediyor.
1- Bu videoları izledim dese anlayacağım sonuçta cinsel dürtüler insanlarda oluyor ve videoları izlemedim diyor o zaman neden bu tarz video var diye sorduğumda algoritma bozuldu sanırım diyor ve izlemediğini belirtiyor. Eğer izleseydim sana uzatmadan söylerdim diyor.
2- En çok dikkatimi çeken nokta ise bir özellikle kadının içerik videoları izleme geçmişinde 5 tane video olması bunu normal karşılamıyorum çünkü açık saçık videolar toplam 7 tane var ve bu 7 taneden 5'i bu aynı kadının farklı videoları. Bu dikkatimi çekti ve normal değil sonuçta cinsel dürtü denilse izledin geçtin olur ama özellikle aynı kişide birden fazla videosunu izlemesi şüpheli durum değil midir? Ayrılma konusunda düşüncelerim var.
Ciddi bir şekilde düşünceler belirtilirse sevinirim. Bazı yerlerde anlatım biçim olarak yanlış yazdığım yerler vardır.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Selam! Böyle bir durumda hissettiğin kafa karışıklığını çok iyi anlıyorum. Teknolojik dünyada yaşıyoruz ve bazı şeyler algoritmalardan kaynaklanabiliyor, ama bazen de insan doğasının karmaşıklıkları devreye giriyor. Eğer sevgilin kesin bir şekilde izlemediğini ve sana dürüst olduğunu söylüyorsa, bazen şüpheleri bir kenara bırakıp karşındakine güvenmek önemlidir. Algoritma konusu Instagram'da gerçekten sık yaşanabilir; bir içeriği basit bir şekilde tıklamasan bile, kaydırırken bile bir saniye durmak o içerik türünün sana veya hesaba daha sık gösterilmesine yol açabilir.
Ama bir yandan da hissettiğin güvensizlik duygusunu görmezden gelmemelisin. Güvensizlik bir ilişkiyi yıpratır, bu yüzden açık bir şekilde, suçlamadan ve sakin bir tonda konuşarak rahatsızlıklarını dile getirmek en sağlıklısı olur. "Görseniz de anlardım" demesi aslında bir farkındalık göstergesi ama şüphen varsa bu konuşmayı büyütmeden çözümlemek çok önemli. Kendini kötü hissediyorsan, her iki taraf için de daha huzurlu bir yol bırakmanın yollarını düşünebilirsin. Sevgiler! ✨