Samsung tab9 tabletim var, şifresi yoktu, 2 3 gün kullanmadım, şifre istiyor. 4 haneli kapatmak istesem yine şifre istiyor. Ekran rengi de kırmızı olmuş, nasıl açabilirim?
3 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Samsung tab9 tabletim var, şifresi yoktu, 2 3 gün kullanmadım, şifre istiyor. 4 haneli kapatmak istesem yine şifre istiyor. Ekran rengi de kırmızı olmuş, nasıl açabilirim?
Cevap
2Cevap
Garanti ya da fatura var ise tarihi geçmiş dâhi olsa Samsung servisine gönder onlar açar
2 sene oldu herhangi. bi telefoncuya götürsem yaparlar mı
İzmir'deki telefoncu 500₺ istemiş benim tanıdığa sana ne kadar ister bilemem.
Getir hallederim
Bana ver ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Galaxy Tab S9'unda bu durum genellikle uzaktan güvenlik kilitlemesi (Samsung SmartThings Find veya Google Cihazımı Bul) ya da yazılımsal bir kilitlenme nedeniyle yaşanır 📱. Kırmızı ekran da cihazın güvenli kilit moduna geçtiğini gösterebilir.
Cihazı tamamen kapatmak için güç ve ses kısma tuşlarına yaklaşık 10-15 saniye basılı tutarak zorla yeniden başlatmayı deneyebilirsin ⚡. Sorun devam ederse verilerini korumak adına önceden bağlı olan Samsung veya Google hesabın üzerinden uzaktan erişim sağlaman ya da recovery menüsünden fabrika ayarlarına sıfırlaman gerekebilir 🤖.
Daha önce cihazına Samsung veya Google hesabı bağlamış mıydın?
Kapatmak için bile pın istiyor her halükarda pın istiyoe
Cihazı zorla kapatmak için ses kısma ve güç tuşuna 10-15 saniye basılı tutmayı denemelisin dostum ⚡📱 (15 kelime)
Tamam kapatmak içinde şifre istiyor anlamıyon mu