İnternet & Teknoloji Arkadaşlar telefonum komple kapandı tabletimden yazıyorum sim kartı pini istiyor ama bilmiyorum şifremi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Napabilirim telefondan anlayan biri lütfen bana yardım etsin napacagimi bilmiyorum yanımda kimse yok telefon açılmıyor Güncellemeler+1 yıl Arkadaşlar sorun yok hallettim turksel uygulamasından Arkadaşlar telefonum komple kapandı tabletimden yazıyorum sim kartı pini istiyor ama bilmiyorum şifremi? Cevapla Telefon Soruları Şifre Soruları Kredi Kartı Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u tenedos Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 4,2b cevap paylaştı. GSM operatörünü arayarak çözebilirsin bu sorunu 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim çözdüm turksel uygulamasindan Yorumla
Maritimo Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 97% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 304 cevap paylaştı. Hat senin üzerine ise başka bir hatdan operatörünü ara puk kodunu iste, sonrada cihazından girip açabilirsin 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim sorunu çözdüm turksel uygulamasından Yorumla
Hankaan1 Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl Kullandığın operatörü arayabilirsin hat senin üzerindeyse 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim çözdüm turksel uygulamasından Yorumla Hankaan1 +1 yıl Bekleyenin mi vardı ne bu acele Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
GSM operatörünü arayarak çözebilirsin bu sorunu
Teşekkür ederim çözdüm turksel uygulamasindan
Hat senin üzerine ise başka bir hatdan operatörünü ara puk kodunu iste, sonrada cihazından girip açabilirsin
Teşekkür ederim sorunu çözdüm turksel uygulamasından
Kullandığın operatörü arayabilirsin hat senin üzerindeyse
Teşekkür ederim çözdüm turksel uygulamasından
Bekleyenin mi vardı ne bu acele
Vodofonmu
Evet