Yahu siteden alışveriş yaptım kartım geçici olarak blokelendi diye mesaj geldi müşteri hizmetleri aradım oraya gir buraya gir derken üst üste şifre girince bu sefer de şifre kilitlendi yeniden bankacılık şifresi aldım temsilci 1 saat içinde tekrar deneyin olmazsa tekrar arayın dedi yıldım vallahi ya bloke kaldırmak için de yeniden kayıt düzenledi birkaç alışveriş yaptım ve ben yaptım diye onu da size dönüş yapılacaktır en kısa sürede dedi aklıma takılanlar şu. İnanın kafam durdu
1. si dün ki yaptığım alışveriş karta zarar vermez değil mi hesaptan düştü çünkü parası ödendi, kargo bilgileri geliyor yarın elimde olunca tekrar para istenir mi benden hesaptan düşüldü ama?
2. si içinde biraz yüklü meblağ da briikim para var blokelendi ve şifre kilitlendi diye Bi zarar gelir mi paraya. Karşı taraf para yatırabilir mi hesabıma
1. si dün ki yaptığım alışveriş karta zarar vermez değil mi hesaptan düştü çünkü parası ödendi, kargo bilgileri geliyor yarın elimde olunca tekrar para istenir mi benden hesaptan düşüldü ama?
2. si içinde biraz yüklü meblağ da briikim para var blokelendi ve şifre kilitlendi diye Bi zarar gelir mi paraya. Karşı taraf para yatırabilir mi hesabıma
Güncellemeler
+1 yıl
Yardımm lütfenn
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
bankaya git hallederler.
Emin misin ya 8 bin civarı param var ona zarar gelir mi keşke bankadan hal olsa
Birde kafam karıştığı şu dün gece trendyol dan 4 parçalık alışveriş yaptım sanırım bu yüzden trendyol benim hesabı bloke etmiş ama trendyol dan bana kargo bilgisi mesajları geliyor ödeme yaparken hesaptan düştü aldıklarım elime ulaşır mı? Ulaşırsa da tekrar ücret ister mi hesap bloke li diye
bankayı ara şimdi. hadi kolay gelsin sana ben gidiyorum işim var.
Ziraat bankasıni araman lazım
Aradım 4 saat onlarla uğraştım bişi yapmadılar 😠😠🥺