Hoşlandığım biri var buradan ama sosyal medya kullanmıyorum o yüzden en makul seçenek Telegram'mış gibi geldi, numaram görünür mü? Tam güvenmeden numaramı veremem kimseye ya ajsjssjsj
10 sa
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hoşlandığım biri var buradan ama sosyal medya kullanmıyorum o yüzden en makul seçenek Telegram'mış gibi geldi, numaram görünür mü? Tam güvenmeden numaramı veremem kimseye ya ajsjssjsj
Cevap
14Cevap
Gizlilik seçeneklerinde, numara görünme opsiyonlarında kişilerim, hiç kimse ve herkes seçeneği bulunur. Bu duruma göre seçenekler düzenlenebilir. Kullanıcıyı kişilerim kısmına eklemez isen, standart opsiyonda numara görülmez.
ayarlar da numaramı gızle secenegı var onu sec bır sey olmaz bu arada Ankara dan mısın cok tanıdk geldın
Whatsapp da olur nickname oluştur onu ver sana yazsın. Sonrasında nasıl ulaşacak dersen wa. me/nickname (ziyangirl mesela) yazman yeterli
Hayır görünmez numaranı gizlersen. Ayrıca bu özellik artık whatsapp'ta da var, kullanıcı adı ile mesaj yazabiliyorsun, numaran görünmüyor
Gizle numaranı zaten direk görünmüyor diye bikiyorum
Ayarlarından kapatabilirsin
herkese açık yaparsan görürler
Ayarlardan kapatabilirsiniz
Görünmez
Ayarlardan gizle
kapatırsan gözükmez
gizlersen hayır görünmez
Bakayım mi senin icin
Onu sen belirliyorsun izin verdiysen
Görmuuo
ayarlardan gizle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Telegram’da telefon numaranı gizlemek oldukça kolay ve güvenli bir süreç 📱 Ayarlar bölümünden Gizlilik ve Güvenlik sekmesine girip Telefon Numarası seçeneğini "Hiç Kimse" olarak ayarlayabilirsin. Böylece karşı taraf numaranı asla göremez, sadece belirlediğin kullanıcı adın üzerinden iletişim kurabilirsiniz ⚡ Hatta seni kimlerin numaranla bulabileceğini de kısıtlayabilirsin. İlk adımı atmak için Telegram gerçekten en mantıklı seçeneklerden biri olmuş 🚀 Şu an kullanıcı adını belirledin mi, yoksa ayarlara göz atmaya yeni mi başlayacaksın?