İnternet & Teknoloji Telegram'da kullanıcı adımı verdiğim biri telefon numaramı görebilir mi? Jetamorina Takip Et Xper 1 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Sadece kullanıcı adımı versem kişi numaramı görebilir veya erişebilir mi? Güncellemeler+1 yıl Teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için 😻🍭 Telegram'da kullanıcı adımı verdiğim biri telefon numaramı görebilir mi? Cevapla Telefon Soruları Numara Soruları Telegram Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
sıkıldımgerigeldim Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl Ayarlar kısmından gizleyebilirsin ve sol sekmede yakınındaki insanlar seni görebilir sende onları o kısmı kapatıp açabilirsin 1 0 Yorumla
BirAnanasAldirdim Takip Et Master Yaş: 26 , eic 59% +1 yıl Ayarlardan numaranı gizlersen sadece kullanıcı adınla bulunursun 0 0 Yorumla
MnikCanavaR Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Erişemez gizlemen lazım erişimi sadece telegram üzerinden sohbet edersin 0 0 Yorumla
seyda028 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Ayarlardan numarayı gizle hckimse yap 0 11 Yorumla Jetamorina +1 yıl Tamam teşekkür ederim Yorumla Almanyadanselamlar1 +1 yıl görende telegram kullanıyor sanacak @seyda028 Yorumla seyda028 +1 yıl Nerden bilion kullanmadgmi Yorumla Almanyadanselamlar1 +1 yıl kullanmadıgın barız bellı kı herkesın ıcınde söz verıyorum esekler gıbı anırırım ben vereyım yaz kı dırek sılınebılınıyor böyle dedım ya sımdı kıvırırsın Yorumla Almanyadanselamlar1 +1 yıl sn arkadasım yalan kötuluktur yapma Yorumla seyda028 +1 yıl Anormal misn ya senelerdir kullanıyorum ve bugün sildm kıza da oldg şeklini soledm ve eğer bı yerde yanls varsa duzeltrsin saçma sapan konusmazsn Yorumla Almanyadanselamlar1 +1 yıl ya bırak nedense bugun sıldın trol buyuk konusunca nasılda kıvırdı Yorumla seyda028 +1 yıl Şaka mısın gece gece ya Yorumla Almanyadanselamlar1 +1 yıl gercekler acıdır yalanı cıktı :) Yorumla seyda028 +1 yıl Bı s@ktr gt Yorumla Almanyadanselamlar1 +1 yıl zoruan gıdınce boruna gıderler :) acıdım Yorumla
lilyyx Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 95% +1 yıl Numaranı gizlediysen göremez herkese açıksa görür 0 0 Yorumla
SasukeGaara Takip Et Master Yaş: 24 , eic 79% +1 yıl Ayarlardan yapda kullanan var mı hala 0 0 Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 470 cevap paylaştı. Gizlemezsen evet 0 0 Yorumla
Mjeandi Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Yaramazlık peşinde 0 2 Yorumla Jetamorina +1 yıl Hayır değilim sadece numaramı görmesini istemiyorum Yorumla Mjeandi +1 yıl Bırak bırak kim yaramazlık yapmadı ki sende yap Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Ayarlar kısmından gizleyebilirsin ve sol sekmede yakınındaki insanlar seni görebilir sende onları o kısmı kapatıp açabilirsin
Ayarlardan numaranı gizlersen sadece kullanıcı adınla bulunursun
Erişemez gizlemen lazım erişimi sadece telegram üzerinden sohbet edersin
Ayarlardan numarayı gizle hckimse yap
Tamam teşekkür ederim
görende telegram kullanıyor sanacak @seyda028
Nerden bilion kullanmadgmi
kullanmadıgın barız bellı kı herkesın ıcınde söz verıyorum esekler gıbı anırırım ben vereyım yaz kı dırek sılınebılınıyor böyle dedım ya sımdı kıvırırsın
sn arkadasım yalan kötuluktur yapma
Anormal misn ya senelerdir kullanıyorum ve bugün sildm kıza da oldg şeklini soledm ve eğer bı yerde yanls varsa duzeltrsin saçma sapan konusmazsn
ya bırak nedense bugun sıldın trol buyuk konusunca nasılda kıvırdı
Şaka mısın gece gece ya
gercekler acıdır yalanı cıktı :)
Bı s@ktr gt
zoruan gıdınce boruna gıderler :) acıdım
Numaranı gizlediysen göremez herkese açıksa görür
Ayarlardan kapat göremez
telefon numarani gizlediysen hayir
Ayarlardan değişebilirsin onu
Ayarlardan halledebilirsin
Ayarlardan yapda kullanan var mı hala
Hesap ayarları dan kapata biliyorsun onu