Telegramda numaramı ve butun bilgilerimi kişilerim yaptım bende kayıtlı değil fakat benim nurmarak onda var acaba benim hesabımı gorebilir mi yazabilir mi bana?
Güncellemeler
+1 yıl
Bilgisi olan herkez den cevap bekliyorum
Telegramda numaramı kişilerime yaptım fakat bende numarası olmayıp fakat benim numaram onda kayıtlıysa beni görüp yazabilir mi?
Ben telegramı 1 yıldır kullanıyorum sanmıyorum onun benden once kullanmaya başladığını ama kişilere bakarsa görür ya bence telegram öyle Bi seçenekte getirmesi lazım
Şimdi çok tuhaf olacak bir erkekten bahsediyorsak ama telegram açık bir alan bir çok şeye ulaşım sağlanan bir yer sanmıyorum bi insanın bilgi gelmediği sürece kişilere özellikle bakacağını şahsen katılan biri olmadığı sürece öyle bir özelliğinin olduğunu unutuyorum ben 😂
Bide söyle Bi şey var sana danışıyım erkek olarak wp den konusuyoduk neyse işte orda da butun ayarlar kişilerime bu bana ni yanlış yaptı beni engelle sakın bidaha daha bana yazma diye tersledim bu beni engelledi bende engelledim no sunu sildim bu sure sorna engel açmış pp si felan gözüküyordu neyse işte sonra annemin telden no sunu kaydedip wp sine baktım herşeyi gözüküyordu herkeze acık benim no mu silmiş olabilirmi😂😂
Ben baya tersledim ya seni görmek felan istemiyorum o fotoğrafında yüzünü de felan filan ama cok yapışık cocukca bişeyi ya ıyy en büyük hata no mu vermekti
Bi insan birinden bu kadar iğrenerek bahsediyorsa hayatında hiç olmaması gereken biriymiş demekki sansliymissin erken farkına varmışsın 😂 onada aynı bu şekilde davrandıysan zaten yazmayı düşünmez herhalde o kadar da yüzsüz değildir insan 😂
Bide biz aynı durum yazısını kullanıyorduk işte başka Bi dilden herşey Bi gülümsemeyle başlar diyr 4 5 ay geçti en son engel atarken kaşdordıydo yeniden koymuş engeli kaldırırken
2 3 hafta konuştuk bide Allah'tan aynı şehirde değiliz erken farkettim onuda nasıl farkettim biliyomusun bana cık benimle dedi insta sının şifresini istedim 2 3 mesajı silmiş Bi kıza Bi süre yazma bana felan yazmış ben girdiğimde kız tamam canım bişey i oldu yazdıydı görmiyim diye hemen silmişti butun kızlarla mesajları silmiş ben 2 gun hesabında durdum zaten yazdı hepsi mal cocuk
Ney kadını eyyyyy erkeklerden korkulur görmüyonmu kaç tanesini Bi arada şey yapıyo bide bana en yakın arkadaşımın sevgilisi diyo mesajlar hiçte öyle değildi ama ben yutarmıyım bunları jdoeneos
No mu değişcemde değişemiyorum babam polis erkeklerden hoşlanmıyor dile getirsem hemen birimi rahatsız ediyo no sunu ver bana vallaha ortalık karışır bişey de yapamıyorum djowndlsmddk😂
Telegrami sil, senin kendi rehberindeki dışında kimse yazamıyor bip de, bende senin yaşadıgin sıkıntıyı yaşadım şu an öyle bir sorunum yok bir dene bence, o da olmazsa dedi uygulamasi var onu indir, ama gerek kalicahini sanmıyorum
Ana Sayfa > İnternet & Teknoloji > Sorular > Telegramda numaramı kişilerime yaptım fakat bende numarası olmayıp fakat benim numaram onda kayıtlıysa beni görüp yazabilir mi?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Telegrama katıldı diye bir bilgi mesajı gider eğer sık sık giriş yapıyorsa numaranın başkasında kayıtlı olması yeter sadece fotoğrafini göremez
Ben telegramı 1 yıldır kullanıyorum sanmıyorum onun benden once kullanmaya başladığını ama kişilere bakarsa görür ya bence telegram öyle Bi seçenekte getirmesi lazım
Şimdi çok tuhaf olacak bir erkekten bahsediyorsak ama telegram açık bir alan bir çok şeye ulaşım sağlanan bir yer sanmıyorum bi insanın bilgi gelmediği sürece kişilere özellikle bakacağını şahsen katılan biri olmadığı sürece öyle bir özelliğinin olduğunu unutuyorum ben 😂
Ben kendimden biliyorum insanların pp sine bakmayı seviyorum da o yuzden djsojdowndks😂
Ay hadi inşallah ya engelleyemiyprum da en engellenenlerde gözüküyo gözümüze sokar gibi
Kadınlar la erkekler arasındaki ince çizgi birimiz detayları kontrol etmeyi sever diğeri ise yüzeysel kullanır hatırlatırım 😂
Engelle bakma unut öyle bir liste olduğunu 😂
Bide söyle Bi şey var sana danışıyım erkek olarak wp den konusuyoduk neyse işte orda da butun ayarlar kişilerime bu bana ni yanlış yaptı beni engelle sakın bidaha daha bana yazma diye tersledim bu beni engelledi bende engelledim no sunu sildim bu sure sorna engel açmış pp si felan gözüküyordu neyse işte sonra annemin telden no sunu kaydedip wp sine baktım herşeyi gözüküyordu herkeze acık benim no mu silmiş olabilirmi😂😂
Muhtemelen duruyordur numaran tabi ne şekilde bir kavga ile bittiğine bağlı bu umursamayıp bırakıp yazacak mı diye bekleyende olabiliyor 😂
Ben baya tersledim ya seni görmek felan istemiyorum o fotoğrafında yüzünü de felan filan ama cok yapışık cocukca bişeyi ya ıyy en büyük hata no mu vermekti
Bi insan birinden bu kadar iğrenerek bahsediyorsa hayatında hiç olmaması gereken biriymiş demekki sansliymissin erken farkına varmışsın 😂 onada aynı bu şekilde davrandıysan zaten yazmayı düşünmez herhalde o kadar da yüzsüz değildir insan 😂
Bide biz aynı durum yazısını kullanıyorduk işte başka Bi dilden herşey Bi gülümsemeyle başlar diyr 4 5 ay geçti en son engel atarken kaşdordıydo yeniden koymuş engeli kaldırırken
Sen o engeli tekrar at bence fazlada araştırma kafanda yer etmesin yoksa başına iş alicak gibisin 😂
2 3 hafta konuştuk bide Allah'tan aynı şehirde değiliz erken farkettim onuda nasıl farkettim biliyomusun bana cık benimle dedi insta sının şifresini istedim 2 3 mesajı silmiş Bi kıza Bi süre yazma bana felan yazmış ben girdiğimde kız tamam canım bişey i oldu yazdıydı görmiyim diye hemen silmişti butun kızlarla mesajları silmiş ben 2 gun hesabında durdum zaten yazdı hepsi mal cocuk
Kadin milleti vallahi korkulur ya yemin ediyorum korkulur 😂
Ney kadını eyyyyy erkeklerden korkulur görmüyonmu kaç tanesini Bi arada şey yapıyo bide bana en yakın arkadaşımın sevgilisi diyo mesajlar hiçte öyle değildi ama ben yutarmıyım bunları jdoeneos
No mu değişcemde değişemiyorum babam polis erkeklerden hoşlanmıyor dile getirsem hemen birimi rahatsız ediyo no sunu ver bana vallaha ortalık karışır bişey de yapamıyorum djowndlsmddk😂
2 yönden sakat hem gözü açık kafa çalışıyor hemde baba polis sana bulaşip sonrada ucuz kurtulmaya çalışanın aklini seveyim 😂😂
Kan çıkacak kaaan😂
Bana müsade üstüm başım kirlenmesin sana kolay gelsin 😂
Çok sinir oldum gece gece ya dedi yi bip i de yükledim kaydettim bakalım hesabı var mı diye her şeyde hesabı var ve hepsini kullanıyor haftayı yiyicem
Hayır hür ve özgür insanlarız kasma bu kadar kullanabilir sen muhattap olma yasa geç görme onu 😂
Sıkıntı yok zaten bu saatten sonra bana ilişmesinde😂
İlişmez herhalde bu kadar açık gözlü cadısına 😂
Rehberde kayıtlı kişi telegram açarsa bildirim gidiyor
Evet görüyor bende o sıkıntıyı yaşadım, en rahatı bip onun kadar iyi olmasada daha rahat eder kafan yazamaz
Nasıl yazamaz onda nom gözükmüyomu
Engelliyemiyorum da engellenenlerde gözüküyo nekadar saçma sapan ya Bi görmeyelim diye engelliyoruz dahada gözümüze sokar gibi
Telegrami sil, senin kendi rehberindeki dışında kimse yazamıyor bip de, bende senin yaşadıgin sıkıntıyı yaşadım şu an öyle bir sorunum yok bir dene bence, o da olmazsa dedi uygulamasi var onu indir, ama gerek kalicahini sanmıyorum
Hepsini yükledim baktım hepsini kullanıyor kafayı yersin dnsldnosnosd
Allah yardımcın olsun 😁 signal diye bir uygulamada var son şansın bari ona bak
Onada baktım
sanırım evet. yazabilir
Göremez diye biliyorum
Ay hadi inşallah
Yazar
Evet yazabılır