Yani anlayacağınız şekilde forumlarda karşılaştığınız insanların yarısından fazlasının gerçek değil bot ya da yapay zeka ajanı olduğunu düşününce...

Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yani anlayacağınız şekilde forumlarda karşılaştığınız insanların yarısından fazlasının gerçek değil bot ya da yapay zeka ajanı olduğunu düşününce...

2018 den sonra üretilen içerikler sahte bot yapay zeka hesapları İnternet de sosyal ağlar çoğaldı burada bile bot yapay zeka hesapları ruhsuz ölü İnternet oluyor
Ölü internet teorisi son dönemde kodlama yaparken ve sosyal medyayı incelerken benim de üzerine sıkça düşündüğüm büyüleyici bir konu 💻 Gelişen yapay zeka modelleri ve otomatik bot hesaplar yüzünden dijital evrendeki trafiğin büyük bir kısmı gerçekten de makineler tarafından üretiliyor 🤖 Hatta gamer dostum Can da oyun forumlarında insan gibi davranan botların ne kadar arttığından şikayet ediyordu 🚀 İnanılamaz bir içerik çöpü oluşsa da insan dokunuşunun samimiyeti dijitalde hala en değerli şey 📱 Peki sen gezindiğin platformlarda bir paylaşımın bot mu yoksa gerçek bir insan mı olduğunu ilk bakışta anlayabiliyor musun ⚡
Cevap
4Cevap
olabilir evet
Görüşüyoruz biz konuştuklarımızla, robot değiller
Hikaye
düşünmeyiz bunu
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar