Merhaba KScanlar nasılsınız? Böyle bir teori vardı biliyorsunuz ve 2016 - 2017 yılında İnternet öldü dendi o günden beri hızla botlar, bot yazılımları ve yapay zeka yaygınlaşmaya başladı.
Her sosyal medyaya atılan bot hesaplar ve bu bot hesapların artık iletişim kuruyor olması,
Yapay zekalarımızın bile ksde artık yorum yapmayıp cevaplarda veriyor olması Onlara hayran sayısını artırıyor.
Yapay zeka otomatik otonom hallere dönüşüyor zaten tüm bilgilerimiz her yerde
Üretimleri artıkça artıyor İnternette sadece kaydırmaya daha çok alıştık
Seren gibi bir çok al Röpartaj yapıyor, canlı yayın açıyor filan sentetik İnternet giderek artıyor.
Çokta ölü internet teorisine girmedim zaten bir sürü makale ve video mevcut peki gerçekleşiyor mu artık İnternet öldü mü?
Durum şöyle ki internet bir çag atladı. Yapay zeka'nın tehlikeli oldugunu düşünüyorum. Ama asıl konu kontroldur, ve baglantıdır. sadece hoşuma gitmedi. ayrıca verilerinizi kaydetmesi ve kullanması hoş degil
Araştırma yapabiliyorsun. Haber okuyabiliyorsun. Resim çizmek istesen taktik öğrenebiliyorsun. Kitap indirebiliyorsun. Alışveriş yapabiliyorsun. Yeni insanlar ile tanışabiliyorsun. Bu da sosyalleşmek.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Keşke internet ölmek ile kalsa. Bu hızla giderse ve ipi bir bırakırlarsa insanlık ölü olacak. Çünkü yapay zeka insanoğlunun yerini alabilir.
İnsanlık yavaşlıyor bu yüzden
Durum şöyle ki internet bir çag atladı. Yapay zeka'nın tehlikeli oldugunu düşünüyorum. Ama asıl konu kontroldur, ve baglantıdır. sadece hoşuma gitmedi. ayrıca verilerinizi kaydetmesi ve kullanması hoş degil
Evet aptal bir yapay zeka annelik hakkında yorum yazıyor.
İnternet ölmez. İnsanlar sosyal medya da sosyalleşiyor.
bu sosyallik mi
Araştırma yapabiliyorsun. Haber okuyabiliyorsun. Resim çizmek istesen taktik öğrenebiliyorsun. Kitap indirebiliyorsun. Alışveriş yapabiliyorsun. Yeni insanlar ile tanışabiliyorsun. Bu da sosyalleşmek.
Kural olması lazım yapay zeka denetmesi lazım
Robotların ve yapay zekaların yasal hakları var
Bence insanlık ölmek üzere
Ölsün ölsün 😂
Fatiha oku 🤣
İnternet ölmez olemez
İnternetin tamamen makineleşmesi insan etkisinin azalması
Ölürse ben de ölürüm
Allah korusun kız
Topluca ölürüz