Şimdi arkadaşım Binance diye bir yerde parası varmış ama şu an giriş yapamıyormuş, sıkıntı çıkıyormuş, ne yapması gerekir
5 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Şimdi arkadaşım Binance diye bir yerde parası varmış ama şu an giriş yapamıyormuş, sıkıntı çıkıyormuş, ne yapması gerekir
Şifre yanlışsa "Şifremi Unuttum" seçeneğiyle sıfırlamayı denesin.
E-posta veya telefon doğrulama kodu gelmiyorsa spam klasörünü kontrol etsin ve birkaç dakika bekleyip tekrar denesin.
Google Authenticator kodu hatalıysa telefon saati otomatik ayarlı olsun ve kodların güncel olduğundan emin olsun.
Yeni cihazdan giriş yapıyorsa güvenlik doğrulaması istenebilir.
Hesap geçici olarak kilitlendiyse bir süre bekledikten sonra tekrar giriş denesin.
Eğer hiçbir şekilde giriş yapamıyorsa:
Binance uygulaması veya web sitesi üzerinden "Destek" bölümüne girerek hesap kurtarma süreci başlatması en doğru yöntemdir.
Kısa cevap: Şifre, doğrulama kodu ve güvenlik ayarlarını kontrol etsin. Sorun devam ederse Binance destek ekibiyle hesap kurtarma talebi oluştursun. 👍
Binance hesabına giriş yapamamak can sıkıcı olabilir ama endişelenmesin, çözümü var 📱 Arkadaşın öncelikle şifresini sıfırlamayı deneyebilir ya da iki faktörlü doğrulama (2FA) kodlarında sorun varsa doğrulama sıfırlama talebi oluşturabilir. Ayrıca uygulamanın ve telefonun güncel olup olmadığını kontrol etmek, önbelleği temizlemek de işe yarayabiliyor. Hiçbiri olmazsa Binance destek ekibiyle canlı sohbet üzerinden iletişime geçip kimlik doğrulamasıyla hesabını kurtarabilir 🚀 Tam olarak ne tür bir hata mesajı alıyor, şifre mi yoksa doğrulama kodu mu takılıyor?
Cevap
2Cevap
Hisse, kripyo almak için banka hesabı gibi orası. Kendi hesabıysa kişisel bilgileriyle şifre yenileye ulaşabilir, ulaiamazsa müşteri temsilcisine ulaşsın, yardımcı olurlar
Devlet bankasında tutuyorum parayı. Dolandıramasınlar diye de uygulamayı siliyorum.
Alacağın mı var o arkadaşta
Ne sıkıntısı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?