Sevgililerin ortak hesaplarını hepiniz görmüşsünüzdür. Benim kız arkadaşımda onlara özendi şimdi tutturmuş ortak hesaba geçelim diye. Bundan nasıl vazgeçirebilirim?
Sevgilim ortak hesap kullanmak istiyor. Onu bundan nasıl vazgeçiririm?
Bana boyle bir şey dese herhalde bana güvenmiyor ki hesap açmak istiyor diye düşünürüm. Sonuçta ergenlik yaşında değiliz ortak hesap ne yani? Her an hayatınızda ne olacağı belli değil ki? Evli olsa tamam ama sevgili aşamasında böyle şey yapılması saçma buluyorum sonuçta ortada ciddi bir şey yok. Belki 1 2 ve ya 1 ay sonra ayrılacaksın. Ama ciddi bir asama varsa bile yine de ortada bir güvensizlik vardır.
Ay sorma bende ortak hesap kullanıyorum ama ben demedim valla hatta ortak hesap kullanmayalım diyorum olmaz diyor böyle kullanacaksın yoksa kullanma diyor. Bence sen ona sosyal hesaplarının şifresini ver. Birde ilişki durumunu sevgilin ile olduğunu belirt. Bu ona biraz güven verebilir.
Öncelikle geçmiş olsun gerçekten. Sevdiğim insan böyle bir şey teklif etse yıkılırdım. Düşünsene sen kalbini teslim ediyorsun o diyor ortak hesap açalım. Çok üzücü çok. Açık açık söyle saçma bulduğunu bence. Çünkü saçma😇
Tamam şifremi belki veririm ama ortak hesap açmak nedir ya? Hadi tamam açıktık ama kendi kullandığım hesabı da kapatmam. İstemiyorum de olsun bitsin. Bir neden göstermene gerek yok. Bana göre istemiyorum demek de bir nedendir.
ya arkadaslar burada bahsedilen hesap oyle degil tabii ki kendi hesaplari olacak ayriyetten sadece heves icin beraber olduklari fotograflarini koyacaklar, evet sacma ama kiz milletiyiz napak
En İyi Cevaplar