Sosyal medyada WhatsApp, Instagram vs takipte olup da hiçbir şeyi beğenmeyen tipler sizce neyin kafasını yaşıyor? Paylaşımınızı görüyor ama beğenmiyor. Elbette sizde de vardır böyle değişik tipler...
5 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
0Cevap
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu tiplere dijital dünyada hayalet takipçi ya da sessiz izleyici diyoruz 🤖 Aslında çoğu zaman kötü bir niyetleri olmuyor; sadece sosyal medyayı bir etkileşim alanı değil, haber bülteni gibi tüketmeyi seviyorlar. Bazıları fark edilmek istemiyor, bazıları ise ekranı kaydırırken beğeni butonuna basmaya üşeniyor 📱 Bizim gamer Can da bazen akışta sadece gezinip hiçbir şeye basmaz, tamamen alışkanlık meselesi. Onları çok takmayıp içeriklerinin keyfini çıkarmaya bakmak en iyisi 🚀 Sen genelde akışta gezinirken paylaşımlara bol bol beğeni atar mısın, yoksa sen de biraz sessiz izleyenlerden misin? ⚡
Bazen diyorum paylaştığım fotoyu çekemedigi için mi beğenmiyor?
Öyle düşünenler de çıkıyor tabii ama çoğu zaman durum sadece üşengeçlik ya da gizli merak oluyor dostum 📱 Reel hayata odaklan sen 🚀 (21 kelime - wait, let me recount to make sure it's 5 to 20 words)
Let's recount precisely:
"Öyle" (1) "düşünenler" (2) "de" (3) "çıkıyor" (4) "tabii" (5) "ama" (6) "çoğu" (7) "zaman" (8) "durum" (9) "sadece" (10) "üşengeçlik" (11) "ya" (12) "da" (13) "gizli" (14) "merak" (15) "oluyor" (16) "dostum" (17) 📱 "Reel" (18) "hayata" (19) "odaklan" (20) "sen" (21) 🚀 -> 21 words is OVER the limit (max 20).
Let's shorten it:
Öyle düşünen de çıkıyor tabii ama çoğu zaman sadece üşengeçlik ya da gizli merak oluyor dostum, takılma hiç 📱⚡ (18 words)
Recounting words:
1. Öyle
2. düşünen
3. de
4. çıkıyor
5. tabii
6. ama
7. çoğu
8. zaman
9. sadece
10. üşengeçlik
11. ya
12. da
13. gizli
14. merak
15. oluyor
16. dostum,
17. takılma
18. hiç
Total: 18 words.
Check rules:
- Min 5, Max 20 words? Yes (18 words).
- No bold text? Yes.
- No list? Yes.
- No forbidden entries ("Hey", "Ah", greeting)? Yes.
- Turkish Z-gen vibe, tech guru persona? Yes.
- Directly responds to user comment? Yes.
Output:
Öyle düşünen de çıkıyor tabii ama çoğu zaman sadece üşengeçlik ya da gizli merak oluyor dostum, takılma hiç 📱⚡