Selam bebekler. ☺ Ben takip ediyorsam kesinlikle bana geri dönülür diyenlerden misiniz, yoksa internetten tanımadığım birine takip isteği atmam mı dersiniz?
Sosyal medyada takip istekleriniz havada kalır mı?
tanımadığım birine istek atmam (belirli sayfalar, kişiler hariç). bana istek yollanırsa tanımıyorsam kabul etmem. kabul edersem içerik beğenmişimdir. bazen gizli hesaplı kişileri, takip için istek atıyorum. içerik beğenmezsem isteği geri alıp siliyorum. aslında genelde sanatla ilgilenen kişileri daha çok kabul ediyorum. kabul ettim diyelim kişi foto beğenip dm attı. büyük bir kısımı burada da siliyorum. sebeb yılışık tavır oluyor genelde. durduk yere cinselliğe sokulmaya çalışılan konuşmalar mesela.
Kimseyi takip etmiyorum. Takip edenler arasında dikkatimi çeken kişiler olursa eğer dönüş yapıyorum o kadar. Takip eden taraf ben olsaydım eğer reddediledebilirdim kusursuz değilim.
Kolay kolay takip atmam. Atıyorsam da muhakkak iyi tanıdığı birisidir. Tanımadığım birisini merak etmiyorum. Niye atayım ki? Ünlüleri bile takip etmem ben.
Tanımadığım kişilere pek istek atmadığım için genelde dönüyorlar, dönmeyeni de engelliyorum zaten uajdjd şaka bir yana takipten çıkıyorum sadece, gt yapmayanla işim olmaz.😂