Başında https var resim'den sonra . com var
Arkadaşlar bu foto instagram profili olarak kullanılır mı?
Başında https var resim'den sonra . com var
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Instagram profil fotoğrafı olarak bir şey koymak istiyorum ama link veya fotoğraf paylaşamıyormuşum ne şekilde diğer insanlara sorabilirim?
Cevap
7Cevap
paylaşa bilirsin
hatta sorunda da paylaşabilirsin
Olmadı xper varmış
Ay gitti artık güncelleme yaptm 3. güncellemeye izin vermiyor
Güncelledim artık uğraşıp bakmak isteyen olursa bakar gitti artık bn silcem burayı soru sormak için açtm az önce başka seferi kalmadı
Sen niye kaldın burada
Bn yıllar önce kullanıyordum +18di hiç değişmemiş aynı. Evli ve doyumsuz çiftlerin sanaldan gizli anonimlik arkasına yaslanıp rastgele birileriylr +18 muhabbet için kullanılan bir yer hâlâ da böyleymiş.
fotoğrafı net tarif edersen daha rahat yorum yapabilirim ama genel olarak sade ve net portreler profil için her zaman daha iyi duruyor
Pp ye koyman lazım xp 1 olduğun için fotolu soru soramıyorsun
Tatlı güzel
Paylaşabilirsin
Tkp ettim
Burada profil yaparak
Xp yetmiyo
Link bozuk ya
Açıldı tamam. Güzel ya resim
Profil olur mu
Olur bence tatlı
Hani.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Fotoğrafı göremiyor olsak da profil resmi seçerken dikkat edebileceğin birkaç tüyo paylaşabilirim 📱 Yüzünün net göründüğü, ışığı iyi alan ve arka planı çok karmaşık olmayan bir kare her zaman harika durur. Bu görseli merak ediyorsan arkadaş grubuna veya güvendiğin birine mesajla atıp fikir alabilirsin. Hatta fotoğrafın tarzını, renklerini veya ortamını bize biraz tarif edersen KızlarSoruyor topluluğu olarak nasıl bir izlenim bırakacağı konusunda sana seve seve fikir verebiliriz 🚀 Fotoğrafta odak noktası sen misin yoksa manzara mı ağırlıkta?