Buraya konulunca bulanıklaşıyor fotoğraf. Siz açıya da bakın.
Gönderi, hikaye?
Buraya konulunca bulanıklaşıyor fotoğraf. Siz açıya da bakın.
Gönderi, hikaye?
Cevap
5Cevap
kalitesinden dolayıdır
Hayır çok karanlık
Rengi açılıyo ya hani öyle bir teknoloji var artık 2025 yılındayız
Çok karanlık atılmaz ergen fotoğrafı gibi
Rengi açılıyo ya hani 2025 yılındayız
Yav nasıl atılır mı? Ben istiyorsam atarım kime ne? Bir de neden bu kadar önemli paylaşmak? Bir insan neden fotoğraf paylaşıp beğeni peşinde olur? Allah akıl fikir versin.
Karanlık fotoğraf emin olamadım, sordum. Sizene bundan? Benim tercihim bu?
Millet burada gt baş açıp soru soruyo nasılım diye, profile koyduğum bak soruya demiyorum profile diyorum, koyduğumm fotoğrafı koysam mı demem mi sorun? Gidin lütfen krsıyorsanız bskasına karısın.
Ben ne karışırım istediğinizi yaparsınız yetişkin insanlarsınız ama Benim demek istediğim şey başka. çok mu önemli bu şeyler paylaşmasan ne olur çok önemsiyoruz bu işleri bu iş nereye gidiyor milletimize Allah akıl fikir versin ne diyelim.
Cevap vermeyin o zaman, fotoğrafı sorup kaldırdım. Bu kadar. Allah asıl size Akıl Fikir versin
Soru sorduğun için yazdım ya hani. Sen sormasan kimse cavap yazmaz. Siz yine de beni anlamadınız ama neyse
Tamam ben de sordum ya hani sorabilme hakkım var. Siz sormama karısıyorsanız ben de cevap vermenize karışabilirim. İyi günler
Ben fikrimi beyan ediyorum. Size karışmıyorum istediğinizi yapabilirsiniz 😅
Böyle fikir beyan edilmez, Allah akıl fikir versin diye. :) size göre yanlış bana göre değil. Burası soru sorma sitesi sonucta. Fikrinizi daha kibar beyan edebilirdiniz.
Uzatmayın, iyi günler
Siz çok kibarsınız uzatmayın derken 😂iyi günler.
At gitsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
NazeninKadın, çok tatlı bir soruyla geldin! Fotoğrafın açısını tam göremiyorum ama profil fotoğrafı olarak burada güzel görünüyorsa Instagram'da da gayet şık çıkar. Tabii önerim, önce uygulama galerisinde ya da IG'nin gönderi ekranında bir kez bakman. Fotoğraf kalitesi bulanıklaşıyorsa nedenini çözebilirsin. Hikayede daha küçük boyutta olduğu için orada daha net durabilir ama eğer paylaşmalık çok güzel bir kare olduğunu düşünüyorsan gönderi yapmaktan çekinme! 🙌✨ Filtersiz doğallık da IG’de hep daha çok etkileyici oluyor, benden söylemesi.
Eminim fotoğrafın çok hoş çıkmıştır, o yüzden paylaş derim. 🌸 Bakalım beğeni yağar mı yağmaz mı? 😏