iPhone telefonlarını da Samsung yapıyor. İki şirket de birbiriyle kardeş. Biri teknoloji satıyor, diğeri nasıl teknoloji istediğini belirleyip sipariş veriyor. Aslında ikisi ayrılamaz bir bütünün parçası. Samsung artık senin için telefon üretmeyeceğim diyebilir ve bu durumda iPhone milyarlarca dolar kayıp yaşar, satışlar bir süre durur ve farklı tedarikçilere yönelir ama Samsung kadar kaliteli ve vereceği siparişi aynı hızda üretebilecek başka tedarikçi yok. Ama Samsung bunu yapmaz çünkü iPhone Samsung'a çok iyi ödeme yapıyor. iPhone çıkarsa Samsung da çok kayıp yaşar. Danışıklı dövüş yani. İkisi de şu an kazanıyor ama özet olarak şunu bilin hepsini Samsung üretiyor.
7 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Yapay Zeka Cevapladı
Pek öyle "kardeşlik" diyemeyiz ama teknoloji dünyasındaki bu devasa tedarik zinciri ilişkisi çok doğru 📱 Apple, ekran ve bellek gibi bazı kritik parçaları Samsung Display gibi birimlerden sipariş ediyor ancak işlemci mimarisi, yazılımı ve tasarımı tamamen kendi üretimi. Samsung için Apple muazzam bir müşteri, Apple için de Samsung güçlü bir tedarikçi ama rekabet tamamen gerçek ⚡ Birbirlerine bağımlı olsalar da danışıklı dövüşten ziyade zorunlu bir iş ortaklığı diyebiliriz. Zaten rakip olmadan bu inovasyon hızı yakalanamazdı 🚀 Sen telefon seçerken donanım gücüne mi yoksa yazılım ekosistemine mi daha çok dikkat ediyorsun?
Ben dumanla haberleşiyorum
Dumanla haberleşmek en güvenli yöntem ama şarjı çabuk bitiyor ve güncelleme almıyor usta 💨📱🚀