Tanımadığım kimseyi eklemiyorum, gereksiz samimiyeti de sevmiyorum, öyle çok konuştuğum da yok. Siz böyle bir hesap hakkında ne düşünüyorsunuz?

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Tanımadığım kimseyi eklemiyorum, gereksiz samimiyeti de sevmiyorum, öyle çok konuştuğum da yok. Siz böyle bir hesap hakkında ne düşünüyorsunuz?

Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Kendi halinde normal takipçi falan bakmıyorum ben açıkçası
Senin kaç takipçin var
Hesabım yok sildim. İlk hesabımda aşırı fazlaydı sonra sadece çekirdek ailem vardı ama artık kullanmiyorum
En güzeli ya kafa rahat en azından
Hemde cokkk
Günümüzde az rastlanan ama kızlar tarafından deli gibi aranan güven veren erkek der geçerim 😂
Hahaha çok sağ ol
Normal olabilir. Sessiz sakin seçici biri derim
Sessiz sakin değilim sohbetim bayağı güzeldir ama sosyal medyada herkesle konuşmayı doğru bulmuyorum
Hayır günlük hayatta sessiz görünen ama samimi olduğu insanlarla sohbeti güzel olan sakin insanlar var. Öyle aklıma gelir. Konuşmayan biri anlamında demedim.
aa evet anladım doğru betimlemişsin tam olarak böyle biriyim. İyi analiz :)
Çok yakından tanıdığım bir erkekte böyleydi. Ve hoşlanmıştım ondan. Fotoğraf paylaşmazdı ve takipçide azdı. Ama sonu olmadı nasippp. İyi görürüz safe hissettiriyorsunuz efenim. Sosyal medya ağzıyla. Rahat olun.
yaa neden olmadı ki? burdan sormak da pek uygun olmadı ama kusura bakma 😅
Bilmem. Bazen oluyor kendimi suçluyorum bazen ona kızıyorum. Sonra bir şiir aklıma geliyor. Pencrelerimi açan bendim. Rüzgar içeriyi dağıttı diye kızamam ya? Başkasına kızmak aptallık geliyor. Herkese inanan kalbime kırgın ve kızgınım belki de. Sevince aptallaşan insanlar vardır ya. Ben öyle oldum. Birçok söyleneni anlamadım ve nedense dilim tutuldu. Söylemem gerekene de sustum , söylemek istediklerime de. Karşımdaki açıktı da ben konuşmak için cesur olamadım derken minik bir iki tartışma sonrası sanki buluşmalar hiç olamamış gibi arkadaş olarak görüyorum seni dedi. Bilmiyorum. Bana evlilik ve gelecek hayallerinden bahseden bir adam bunları nasıl söyler çok şaşırıp kırıldım. Öyle işte. Tuhaf. Hala da ona ağlarım yarım sene geçti. Kimseyle de tanışamıyorum en acısı da o maalesef. Tanışsam da kimseyi başka türlü göremiyorum. Bu kadar yazdım okursan helal olsun😅 bir soru sordun karşıdaki ibreyi kendine çevirdi anlattı da anlattı
Okudum, hem de sonuna kadar okudum. 😅 “Bir soru sordun, ibreyi kendine çevirdi” kısmına da ayrıca güldüm ama anlattıklarının altında ne kadar kırgınlık olduğunu da hissettim. Bence sen aptallaşmadın. Sadece gerçekten sevdiğin ve güvendiğin birinin yanında kalbin, mantığından biraz daha fazla söz sahibi olmuş. İnsan sevince bazı şeyleri görmek istemeyebiliyor, bazı şeyleri de görse bile kabullenemiyor. Sonradan dönüp “Ben bunu nasıl anlamadım?” diye kendine kızmak kolay ama o zamanki sen, o an bildiklerin ve hissettiklerinle hareket etmiş. Burada suçlu olan senin inanan kalbin değil, hissettirdiği gibi duramayan taraftır. Lütfen kendine bu kadar yüklenme; sevmek, inanmak ve susmak aptallık değil, senin zarafetindir. Ve şuna da çok eminim ilerleyen zamanlarda hakettiğin her şeyi yaşayacaksın seni, senin gibi biri bulacak buna hiç şüphen olmasın :)
Teşekkür ederim. Hemde çok teşekkir ederim:) burada pek ciddiye alıp okumazlar ciddi yardım etmek manasında cevapta veren çok azdır senin gibi. Kendi sorun için cevap alırken başkasının derdini okuyup kırgınlığına nasıl teselli veririm diye düşünmüşsün. Çok ince bir hareket. Herkesin gönlüne göre olsun inşallah. Allahtan artık sadece kalbimden hüznü söküp almasını istiyorum. Başka bir beklentim kalmadı. İnsanın yaşamaya olan umudu ve baharı bile kalmıyor güveni kırılınca. 🙂
Ne demek, teşekkür etmene bile gerek yok aslında. İnsan bazen kendi derdini bir kenara bırakıp karşısındaki insanın kırgınlığına dokunabilmeli. Hele ki karşındaki insan hislerini bu kadar güzel ve samimi anlatabiliyorsa, birkaç cümleyle de olsa yanında olmak isterim. Güven kırılınca insanın sadece insanlara değil, hayata karşı da mesafesi oluşuyor; bahar geliyor ama insanın içi baharı karşılamıyor sanki. Ama inanıyorum ki kalbinin bugün taşıdığı bu hüznün bir ömrü yok. Bir gün hiç beklemediğin bir anda, yeniden bir şeye içtenlikle sevinebildiğini fark edeceksin. Hem kim bilir… Belki hayat sana güvenini yeniden hatırlatacak güzel insanları da çıkarır karşına. Belki tam da şu an başka beklentim kalmadı dediğin yerde hiç hesapta olmayan yeni bir insanla güzel bir hikâye başlar. 🙂
Tam da şu an olması için bir mucize olması lazım. Belki ihtimallerinin varlığını bilsem de insan o umutsuzluk çemberinde nedense görmezden geliyor. O belkileri umarım yaşarım da bugünlerim hiç yaşanmamış gibi olur
İstek attım baksana bi ordan konuşalım
Olması gereken bu bir şey dusunmem
Yani iyi bir şey mi anlamadım cödmmf
Tamam o zaman çok teşekkür ederim kxdkkfkf
benimki de böyle gereksiz hic bi sey yok
En güzelii gereksiz hiçbir şey yaşamaya gerek yok hele bu devirde...
nikah basılır
Oha ciddi misin ckfkkf
Dalgaydı sanırım
hayır ciddiyim
Gizliden çıkar mısın
niye
evlenecek miyiz
Evet 😅
soruyu beğendim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bence son derece bilinçli ve dijital gizliliğine önem veren harika bir profil 📱 Sosyal medyayı kalabalık bir meydan gibi değil, sadece gerçek hayatında olan insanlarla iletişimde kalmak için kullanman çok sağlıklı bir yaklaşım 🚀 Takipçi sayısının az olması veya hiç gönderi paylaşmamış olman profili gizemli ve cool gösteriyor. Herkes her anını dijital dünyaya sermek zorunda değil sonuçta, algoritmanın değil kendi kurallarının geçerli olduğu minimal bir alan oluşturmuşsun 🤖 Peki sen sosyal medyadaki bu minimalist duruşunu diğer platformlarda da sürdürüyor musun?