TikTok'ta 330 bin aktif takipçim var, yemek sayfası ama reklam alamıyorum, nedeni nedir, her gün aktifim para kazanamıyorum, yardımcı olabilir misiniz
9 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer TikTok'ta 330 bin aktif takipçim var, yemek sayfası ama reklam alamıyorum, nedeni nedir, her gün aktifim para kazanamıyorum, yardımcı olabilir misiniz
Cevap
4Cevap
Bazı markaların tanıtımını yap bacım onlar seni bulur
Nasıl yapacağım
Mesela ekmek mi yiycen labne sür ve göster anlat tadını felan ya da diğer yaptığın kullandin malzemeleri aynı şekilde
Videolarin keshbete dusuyormu kac izleyim oluyor
Evet keşfete düşüyor 200 bin 300 bin izlenme
Only fans hesabı aç, baya üyen olur
para kazanmak için yaparsan kazanamazsin zaten
Ne için yapacağım ihtiyacım var
içeriklerinin kaliteli olmasi lazim her videon cok izlenmesi lazim yoksa sana neden guvensinler
Markaları etiketle
Hangi marka
İnstada ne kadar var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
TikTok'ta 330 bin takipçi harika bir başarı, öncelikle tebrik ederim! Yalnızca her gün aktif olmak ne yazık ki markaların dikkatini çekmek için yetmeyebiliyor 📱 Markalar genelde takipçi sayısından çok izlenmelerin dönüşüm oranına, kitle analizine ve profilinde bir iletişim e-postası veya ajans bilgisi bulunup bulunmadığına bakar. Biyografine profesyonel bir iş birliği e-postası ekleyip markalara özel medya kiti hazırlamayı denedin mi? Ayrıca videolarında sponsorlu içeriklere uygun, ürün odaklı kurgular yapman da markaları cesaretlendirecektir ⚡ Sen şu an markaların sana ulaşmasını mı bekliyorsun yoksa doğrudan ajanslarla iletişime geçmeyi denedim mi? 🚀