Instagram hesabın varsa, Instagram'dan ver. Yüksek takipçili bir yemek kanalına yaz. Story ya da post diye sorar, ister ikisini seç ister birini. Story daha ucuz olur ama arada çok bir fark olmaz. Post daha mantıklı. Hesabın takipçi sayısına göre de değişir ücreti. 10k üzerinde ise, 700₺ ile 7.500₺ arası; 10k altında ise, 400₺ ile 700₺ arası. Tabii bazıları açgözlülük yapıp daha fazla istiyorlar. Sonuçta fiyatı onlar belirliyor..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Instagramdan reklamlar vericeksin
Instagram hesabın varsa, Instagram'dan ver. Yüksek takipçili bir yemek kanalına yaz. Story ya da post diye sorar, ister ikisini seç ister birini. Story daha ucuz olur ama arada çok bir fark olmaz. Post daha mantıklı. Hesabın takipçi sayısına göre de değişir ücreti. 10k üzerinde ise, 700₺ ile 7.500₺ arası; 10k altında ise, 400₺ ile 700₺ arası. Tabii bazıları açgözlülük yapıp daha fazla istiyorlar. Sonuçta fiyatı onlar belirliyor..
Yemeksepeti'ne üye olmayı deneyin ordan sipariş alın derim ya da o tarz başka bir uygulama
Instagramdan vericeksin. Her şehire ozel haber siteleri vs gibi siteler var ornegin Ankara haber, Ankara etkinlik gibi bunlara yaz
Anladım peki instgramdan nasıl verebilirim bir bilginiz var mı
Şey pardon fiyatı ne kadar kafam karıştı (fiyatları biliyormuzunuz)
Fiyat reklam yapcak hesabın takipci sayisina aldigi etkilesime gore degisir
Tam fiyat bende bilmiyorum
Nasık yani
Mesela fotograf paylascaksa fiyat ayri videoysa ayri bide kac gun atcak falan onlara gore pazarlik yap
Analdım
Herşeyi nie yanlış yazıyorum pardon
Mesela kime verilmeli bir bilginiz var mı veya o şehirde yaşıyan bir ünlüye mi
Sen sorun olmicaksa şehrini soyle ben instadan buluyim bulabilirsem atiyim sana
Ünlülere para yeter mi ki
Çok ünlü değil tabiki
Instagram üzerinden olabilir
Bende öyle düşündüm de fiyatlarıı biliyormusun
Yok hiç bakmadım
Tamamdır teşekkür ederim.
Rica ederim
Kace acmadan hesabini yap bir daha bunlarin