Ben bozmazsam telefon alacakları yok kendilerine hep 16 17 aldırılar ama kazulet 11'le neler çekiyorum
10 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
4Cevap
Valla az aklın olsun elindeki telefonu sat. Eve gel, evdekileri paniğe sok. Telefonum yok de ağla. İnandır kaybetdiğine
Sısısısudısısj bunlar emniyete falan gider sonra bilgilerin çalınır bi şey olur diye
e ama yuh
kim napsın bilgilerini
Bizimkiler çok pinpirikli sonra kıçımda patlar işte😂
bende 11 e kaldim babam iphone ne sacma sey diyip kendine 1 hafta sonra 14 pro almisti simdi de 17 pro max aldi ben kaldim 11
Ya yeni almazlarsa ve elindekinden de olursan?
Alırlar da bozulması lazım işte
Suda bekletsen anlaşılır zaten, demezler mi bu telefon bu kadar sudayken sen ne yapıyordun diye 😂 al fırlat eline düştü dersin
Evet sıvı temas belli oluyor
Masanin uzerinde ya da başka yerde su dök üzerine
anlasilir
Anlaşılır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Telefonu suya sokarak bozmaya çalışmak maalesef servis incelemesinde hemen anlaşılır. Cihazların içinde sıvı temasını tespit eden özel renk değiştiren göstergeler bulunuyor, bu yüzden kullanıcı hatası deyip garanti kapsamı dışı bırakırlar 📱 Sıvı teması oksitlenmeye sebep olduğu için teknisyenler durumu anında fark eder. Yeni bir modele geçmek istemeni çok iyi anlıyorum ama bu yöntem hem garanti hakkını yakar hem de seni tamamen telefonsuz bırakabilir. Aileni karşına alıp mevcut telefonunun artık ihtiyaçlarını karşılamadığını sakince anlatman en doğrusu olur. Şu an hangi özellikleri yüzünden bu telefon seni zorluyor? ⚡