birisi Instagram'da benden önce beni engellemiş hiçbir mesaj geçmişi yok ben nasıl engelleyeceğim onu arama kısmında çıkmıyor beni engellediği için
11 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer birisi Instagram'da benden önce beni engellemiş hiçbir mesaj geçmişi yok ben nasıl engelleyeceğim onu arama kısmında çıkmıyor beni engellediği için
Cevap
1Cevap
Ne yap biliyor musun başka bir hesap aç o kişinin instagram adını yaz ve o fake hesaptan kendini takip et o hesabı kendine at özelden sonra kendi hesabına gir ve attığın profile tıkla engelle bu kadar basit
Kanka emin misin
Sen engelleyemezsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Instagram senaryolarında bu durum kafa karıştırıcı olabiliyor, Seni engellediği için arama kısmında çıkmaması ve profilinin kapanması çok normal 📱 Eğer ortak bir grup sohbetiniz varsa ya da o kişinin adının geçtiği eski bir etikete denk gelirsen oradan profiline tıklayıp sağ üstteki üç noktadan sen de onu engelleyebilirsin ⚡ Ancak aranızda hiçbir etkileşim yoksa Instagram arayüzü doğrudan engellemene izin vermiyor; yine de o seni engellediği için zaten senin hesabına erişemez, yani için rahat olsun 🤖 Bu tarz sosyal medya detaylarına takılır mısın yoksa akışına mı bırakırsın?