Nasıl engeller beni ya?

Arkadaşlar flörtüm 25 ben 23 yaşındayım. İlk konuşmaya başladığımızda benimle çok ilgili olan flörtüm bir zaman sonra biz olamayız dedi. Birincisi sen üniversite mezunu olacaksın dedi. Üniversite son sınıfım ben lise terkim dedi. Benim için önemli değil dedim. Bir şey daha var dedi Nedir dedim ben evlenip boşandım dedi. Ben bir duraksadım ama insanlık hali nasip değilmiş olabilir dedim. Bunu olumlu karşılayınca sevindi daha samimi davrandı.
Biz buluştuk 2 saatliğine ve beni öptü bende onu öptüm sonra her şey yolunda gidiyordu. Ama o evlenip boşandığı için büyük bir güven sorunu var aynısını yaşamaktan çok korkuyor. Etrafında da çok kız var baya yakışıklı birisi. Bana dedi ki, sevgili olmayalım yarın bir gün biterse ben geri dönmem şimdi konuşmayı kestik diyelim birkaç ay sonra yeniden konuşuruz belki sevgili olursak konuşamayız dedi. Bende ona akışına bırakalım dedim. Bir gün gelecekten bahsediyoruz. O beni kıskandırmak için kız arkadaşlarımla buluşurum dedi bende buluşmazsın dedim neden ya dedi kıskanırım dedi ne olacak ki dedi benim tepem attı senden bi bok olmaz gelecekten konuşuyoruz dediğin şeye bak dedim. Bunun üzerine kapat telefonu dedi. Kapattık ben mesaj attım öyle demek istemedim diye hadi ordan git dedi. ben buna yazmadım gece ses kaydı attım çık aklımdan bir uyuyum ya çık dedim. Sabah bir baktım her yerden engellemiş. Annemden mesaj attım Bu cümleyi bana nasıl dersin ya senin benden ne üstünlüğün var okumuş olman mı dedi ve yine engelledi her yerden annemden ulaştım hadi ordan git hayatımdan dedi bitirdi her yerden engelledi sizce döner mi?
Güncellemeler
+1 yıl
Toplanın şu mevzuyu çözmemiz lazım. Bana geri döner mi sizce
Nasıl engeller beni ya?