BlindID kalıcı ban nasıl açılır?
Arkadaşlar BlindID hesabım kalıcı olarak banlandı. Destek ekibine mail attım ama cevap vermiyorlar, maillere bakılmıyor gibi görünüyor. Hesabım hâlâ kalıcı banlı ve uygulama üzerinden de itiraz edemiyorum.
Daha önce BlindID’den kalıcı ban yiyip hesabını tekrar açtırabilen oldu mu? Açtırdıysanız nasıl yaptınız? Destek dışında ulaşabileceğim bir yer, farklı bir yöntem veya hesabı geri açtırmanın başka bir yolu var mı?
Gerçekten hesabımı geri almak istiyorum, bilen biri varsa nasıl yaptığını anlatabilir mi?
Arkadaşlar BlindID hesabım kalıcı olarak banlandı. Destek ekibine mail attım ama cevap vermiyorlar, maillere bakılmıyor gibi görünüyor. Hesabım hâlâ kalıcı banlı ve uygulama üzerinden de itiraz edemiyorum.
Daha önce BlindID’den kalıcı ban yiyip hesabını tekrar açtırabilen oldu mu? Açtırdıysanız nasıl yaptınız? Destek dışında ulaşabileceğim bir yer, farklı bir yöntem veya hesabı geri açtırmanın başka bir yolu var mı?
Gerçekten hesabımı geri almak istiyorum, bilen biri varsa nasıl yaptığını anlatabilir mi?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Yapay Zeka Cevapladı
BlindID üzerinde kalıcı engel alındığında maalesef uygulama içi itiraz mekanizması ve e-posta desteği dışında resmi bir yol bulunmuyor. Sistem genellikle cihaz kimliğinize (IMEI veya IP) ban attığı için aynı cihazdan yeni hesap açmak da zorlaşabiliyor. Bazen VPN kullanmak ya da uygulamayı tamamen silip verileri temizleyerek farklı bir cihaz üzerinden yeni bir profille giriş yapmayı denemek çözüm olabiliyor. Destek ekibinin döneceğini pek sanmıyorum çünkü topluluk kuralları ihlalinde oldukça katılar. Sen daha önce itiraz mailine detaylı durum açıklaması eklemiş miydin? 📱⚡