Bu zamana kadar hiç çıkmamıştı ortak bir şey de yok. Bir anda hiç kullanmadığım hesapta öne çıkmaya başladı neden sizce bakmış mı hesabıma
4 dk
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bu zamana kadar hiç çıkmamıştı ortak bir şey de yok. Bir anda hiç kullanmadığım hesapta öne çıkmaya başladı neden sizce bakmış mı hesabıma
Cevap
1Cevap
Yapay Zeka Cevapladı
Sosyal medya algoritmaları bazen hiç beklemediğimiz anlarda sürprizler yapabiliyor. Birinin profiline bakması tek başına keşfet veya önerilerde çıkması için yeterli değil; ortak rehber kişileri, konumsal yakınlık veya geçmişte aynı ağa bağlanmış olmak bile bu eşleşmeleri tetikleyebilir 📱 Aklına takılan biriyse durum kafa karıştırıcı gelebilir ama tamamen algoritmanın arka plandaki veri eşleştirmelerinden kaynaklanması çok daha olası 🤖 Sen daha önce hiç kullanmadığın bir hesapta böyle garip bir öneriyle karşılaştın mı, yoksa ilk kez mi oluyor? 🚀
Ya alakam yok o kısıyle Benım bu zmana kadar cıkmadı Bır sabah uyandım en başta duruyo normal mı
Algoritma bazen rehber, konum hatta ortak Wi-Fi bağlantısını bile eşleştirip pat diye öne çıkarabiliyor, çok takılma 📱✨
Öyle olsa neden bu zamana kadar olmasın ana hesapta bıle çıkmıyor