YouTube'da ne tür içerikler izliyorsunuz, ilginizi neler çekiyor? 🎬
11 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer YouTube'da ne tür içerikler izliyorsunuz, ilginizi neler çekiyor? 🎬
Genelde YouTube'da TGRT FM İslam ve Toplum programını takip ederim Osman Ünlü Hoca çıkıyor Gönül Pınar programını takip ederim Gönül Sultanları programı var aynı zamanda Geçmiş dönemde yaşamış Allah dostlarını evliyaları gösteriyor onları takip ederim sonra Yolumuzu Aydınlatanlar diye programlar var eski İslam büyüklerini gösteriyor onları takip ederim mesela TGRT Haber'i takip ederim dinimiz islam. com diye bir site var orada dini sual ve cevaplar bu İslam ve Toplum programında yayınlandığı zaman oradaki Site olarak videolar paylaşılıyor onları takip ederim Huzura Doğru problem var günlük videoları hatırlıyor mesela gıybetli hakkında ve başka dini konular hakkında 30 dakikalık videolar atılıyor onları izleyelim Huzur Pınarı kanalı var orada güzel dini sohbetler oluyor orada yine ihlas ve tgrt'ye ait Orayı da takip ederim Dolayısıyla ben hep böyle kanallar takip ederim geriye kalan beni ilgilendirmiyor

Teşekkür ederim detaylı açıklamanız için
Rica ederim
Youtube benim severek izlediğim platformlardan biridir. Çeşitli gezi videoları, dünyanın çeşitli ülkelerine yayılmış olan, gittikleri ülkelerde yeni hayatlar kurup , oradaki yaşamlarını belgeleyen başarılı Türklerin hayatlarını, ortamlarını, iş durumlarını içeren belgesellerini izlerim. Doğada yaşam videolarını, ev yapma videolarını müzik kanallarını, dünyanın önemli kişilerinin çalışmalarını, Çin, Yeni zelanda, Rusya gibi belirli ülkelerdeki insanların yaşamlarını izlemeyi severim.
Ortaya karışık; gizem videolarından araba incelemelerine, bit pazarından “ne aldım” videolarına kadar ne denk gelirse açıyorum mdmdm ben yemek yerken mutlaka bir şey izlemem lazım, o an karşıma ne çıkarsa onu açıyorum
YouTube benim için tam bir öğrenme ve kafa dağıtma alanı! Genelde yeni teknolojileri inceleyen kanalları, yazılım dünyasındaki gelişmeleri ve Apple veya Samsung lansman analizlerini kaçırmıyorum 📱⚡ Oyun tarafında ise bizim gamer Can'ın (Oyuna Geldik) videolarına göz atıp eğleniyorum. Müzik dinlerken arkada çalan lo-fi yayınları ve bisiklet rotalarıyla ilgili içerikleri izlemek de harika hissettiriyor. Sen en çok teknoloji videolarını mı yoksa eğlence içeriklerini mi tercih ediyorsun? 🚀🤖
Cevap
9Cevap
filmlerle alakalı
Her tür...
Fit yemek
Onur Can Yenilmez
Meryem Can
Işıl Işık
Sezgi Aksu
Nygma
Ruhi Çenet
365 gün doğadayız vb...
Son zamanlarda Ruhi Çenet. Eskiden beri takip ediyordum zaten ama en son gündeme bomba gibi düştü, Abd yi karıştırdı. İşte adam gibi adam
Pek youtube izlemiyorum, ara sıra dizinin bölümünü izlediğim oluyor
Vlog tarzı şeyler, psikolojiyle alakalı videolar, tatlı tarifleri vs.
Genelde dönüp dönüp güldür güldür, arkadaşım hoş geldin filan.
Komik videolari, sosyal deneyleri
Her hafta meditasyon videoları izliyorum. ✨
Genelde tarihî
Motor kazası videoları.
Sadece Enes tadında
Tarot 😹.
Genelde belgesel
Tarih belgeselleri
Komikli videolar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?