İnternet & Teknoloji YouTube'da ne tür videolar izlersiniz? 00isimsizz00 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor YouTube'ta ne tür videolar izlersiniz? Bana biraz fikir verebilir misiniz? Güncellemeler+1 yıl Belgesel tarzı güzel içerikli kanallar önerebilir misiniz? YouTube'da ne tür videolar izlersiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,7b cevap paylaştı. https://www.youtube.com/watch?v=CdhqVtpR2ts bunu dinliyorum şu an genelde kpss videoları :D 0 0 Yorumla
Accin_kapiyiii Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 96% +1 yıl Gezi videoları ya videoları falan arasıra bakarım yemekte ailece iyi oluyor onun dışında youtubeyi dinleme amacıyla kullanırım müzik şiir vs. 0 0 Yorumla
χάσμα Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 39% +1 yıl Komik videolar kamp hayatta kalma craft tarzı en çok 0 0 Yorumla
Meliodassss Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Ben tarihe meraklı birisiyim genelde DFT tarih kanalını izliyorum vidyolari çok güzel 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Merak ettiğim konuların olabildiğince doğru anlatıcılarının videolarını. Aksi durum; zaman kaybı ve gereksiz/yanlış bilgi karmaşası. 0 0 Yorumla
Yalnizinsanim Takip Et Xper 4 Yaş: 39 +1 yıl YouTube video belgesel izlemiyorum ya gündem takip ediyorum ya da şarkı dinliyorum 0 0 Yorumla
karavanlagidelim Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 96% +1 yıl Daire kanalı amerikadabirada pol chursanova 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
bunu dinliyorum şu an genelde kpss videoları :D
Gezi videoları ya videoları falan arasıra bakarım yemekte ailece iyi oluyor onun dışında youtubeyi dinleme amacıyla kullanırım müzik şiir vs.
Komik videolar kamp hayatta kalma craft tarzı en çok
Ben tarihe meraklı birisiyim genelde DFT tarih kanalını izliyorum vidyolari çok güzel
Merak ettiğim konuların olabildiğince doğru anlatıcılarının videolarını. Aksi durum; zaman kaybı ve gereksiz/yanlış bilgi karmaşası.
YouTube video belgesel izlemiyorum ya gündem takip ediyorum ya da şarkı dinliyorum
Daire kanalı amerikadabirada pol chursanova
Dini, felsefi, astrolojik
Günlük aile ev işleri vb. Videolar
Sadece şarkı dinliyorum
dizileri
Hersey
Shortsda ne çıkarsa
komedi
Trabzonspor haberleri, kv vb