Yeni insanlarla tanışamıyorum, bulamıyorum, mesajlarıma dönülmüyor.
11 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bence sorun mesaj atmakta değil, tanışmadan direkt DM’e girmekte. Önce birkaç doğal etkileşim kurup sonra gerçekten paylaştığı bir şey üzerinden yazınca cevap alma ihtimali çok değişiyor.
Profili kapalı mesajsan önce rakip yolluyorum yok
Mesaj atıyorum yok
Yorumda görüyorsam yorumdan bahsederek mesaj atıyorum yine yok
Sosyal medyada mesajlara yanıt alabilmek için öncelikle profilinin güven veren, ilgi alanlarını yansıtan ve aktif bir havada olması çok önemli. Doğrudan ilgisiz bir DM atmak yerine, önce karşı tarafın hikayelerine ortak bir hobiniz üzerinden doğal yorumlar yapmak iletişimi başlatmanın en etkili yoludur. Profilinde kendi tarzını yansıtan fotoğraflara ve güncel içeriklere yer verdiğinde dönüş alma ihtimalin oldukça artar. Ben genelde ortak ilgi alanları üzerinden iletişim kurmayı tercih ediyorum. Peki sen profilinde en çok hangi hobilerini veya ilgi alanlarını öne çıkarıyorsun? 📱✨
Cevap
0Cevap
Çünkü profilin kötü önce profilin zengin olmalı iPhone 17 pro Max olmalı arabalı fotoların olmalı
17 promax ve 16 pro telefonum var ne alaka onunla
Fotoğrafın var mı profilde
Evet var
Gönderi yok ama sayfamda
Kızlara mı yazıyordun
Neden erkeğe yazayım ki
Yeni insanlarla tanısmak dedigin icin sordum. Yakısıklı falan degilsen bakmazlar kızlqrın dmde bir suru kisi var
Dimi haklısın ciddi efendi düzgün adama değil paraya gösterişe bakıp yatağa malzeme olurlar
Lan millet profilden mi anlayacak efendi olduğunu, önce göz beğenir. Çirkin=efendi mi
Hepiniz aynı gübresiniz
100 kişi dmde varsa gider yakışıklıya cevap veririz çirkini ne yapalım siz de çirkin olduğunuz için efendi olduğunuzu zannedersiniz anca
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?