Sevdiğiniz ve hoşlandığınız kişiyle tanışmak için ona Instagram Dm'den nasıl mesaj yazarsınız? Bu konuda bildiğiniz güzel mesaj önerileri var mı? Veya kullandığınızda güzel karışıklar ve dönüşler aldığınız mesaj önerileride varsa paylaşırsanız çok sevinirim.
Hoşlandığınız kişiyle Instagram Dm'den nasıl tanışırsınız?
Eğer gerçek hayatta da bikaç kere görmüşluğüm varsa ben geri çevirmem instada konuşurum. Önce bir merhaba demek lazım bence anında konuya girilince kesin sonuç hüsran olur. Merhabadan sonra ben seni şrda gördum yaa sen de mi oraya gidiyosun falan gibi sözler söylenirse karşıdaki kadında bir merak ve allah allah bayram değil seyran değil eniştem beni niye öptü deyip de muhabbeti devam ettirebilir. Ama tabi gerçek hayatta okulda falan bir ortak mekan olması lazım. Zaten öbür türlü direk abaza der reddeder.
Hak veriyorum sana. Birine teklif etmek istiyorum ama bir tüelü göremedim. Çok neşeli bir kız. Seni üzgün gördüm canın bişeye mı sıkıldı falan diye muhabbet devam ettirilebilir. Başka türlü selam merhaba yazınca kimse cevap vermiyor maalesef.
Geçenlerde birine " rüyaları gerçekleştirmenin en kestirme yolu nedir bilir misin hanımefendi? " yazdım. Cevabı alınca konuşmaz oldu. Konuşan da var tabi ama geneli konuşmuyır
Seni uzgün falan gördüm iyimiş. Siz desen daha iyi bir başlangıç olur bence. Rüyaları gerçekleştirmek falan biri bana yazsa cevap vermem herhalde. Biraz fazla belli tanışma cümlesi olduğu
Normalde siz derim ama yazarken sen diye yazmışım. Dikkat etmedim. Başka tüelü selam merhaba vs yazınca cevap vermiyorlar. Mesela birinin nicki brownici idi. Ben de ilk mesaj olarak browni ile tanışma anımı yazdım. Biraz da komik bir üslupla. İlk gün konuştuk, ertesi gün yazmadı.
Bir başkasına trafikte arabası olmayıp yürüyenlere ne denir yazdım. Herkes yaya dedi 😂😂 değl dedim. Ne dediler fakir dedim. Hani gündeme düşmüştü ya. Aklıma gelenler bunlar şimdilik. Daha bir sürü şey var. Yine de sadece ilk gün konışup diğer gün yok
En İyi Cevaplar