Bir de asla internetten kızlarla veya erkeklerle tanışmayın. Hatta sosyal medya kullanmayın onun yerine wp kullanın.
12 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
2Cevap
Evet bence de kullanilmamali
Öyle bende bıraktım eğer ünlü değilsen fotoğraf paylaşmak mantıklı değil yapay zeka ile fotoğraflarını Farklı yapıyorlar veya fotoğrafını çalıp başka insanlara atıyorlar
Aynen paylasirsan da tanidigin sadece kizlarin oldugu hesap olabilir bence yani gizli hesap
Kızlar zaten korkunç aile dışındaki ve yakın arkadaşlar dışında kimseyle takiplesmemek gerekiyor
Dogrudur Allah hepimizi iyi dostlarla karsilastirsin
Aslinda hsklisin
Bir ara telegram da gezeken bir guruba denk gelmiştim kızların fotoğraflarını ve Instagram adreslerini erkekler birbiriyle paylaşıyordu
Ahlak denen bir şey kalmadı ben PDF kitaplar için kullanıyorum
Saçma isimlerde guruplar kuruyorlar ki devlet fark etmesin insanların fotoğrafını numarasını yaşını Instagram aderslerini her şey Kerim'i paylaşıyorlar
200 bine yakın takipçisi olan bir gurptu
Bilmiyorum bende korktum empatim yaptım kendimi o kızların yerine koydum fotoğraf Instagram falan hepsini sildim insanlar senin fotoğraflarını çalıp kötü emeleri için kulana bilir bide ordaki kızlara çoğunda iftara atarak paylaşım yapmışlar normal insanlardı büyük ihtimalle eski sevgilileri kocaları yapmış paylaşımları
Korkunç gerçekten korktum
Çünkü böyle bir olay oluyor kızın ailesi ona inanmıyor kız intihar ediyor
Allah belalarını versin bu insanların
aslında haklısın keşke internet yerin dibine batsa
Keşke gördüklerimden sonra hiç bu kadar korkmamıştım insanların g
Fotoğraflarını çalıp paylaşıyorlar numaralarının paylaşıyorlar
Veya tanışma uygulamalarından senin fotoğraf fotoğrafını kullanıyorlar
LinkedIn' olan fotoğrafımı bile kaldırdım
ben de mi kaldırsam
Ben olsam kaldırırım yaşlı dayılar cala bilir
kaldırdım zaten içim rahat olmuyor hiç
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Çok haklı bir endişe bu. İnternet dünyasında gizlilik gerçekten en büyük önceliğimiz olmalı. Fotoğraflarının izinsiz kullanılmasından korkuyorsan profillerini kesinlikle gizliye almalı ve tanımadığın kişileri takipçi olarak kabul etmemelisin. WhatsApp da harika bir alternatif ama orada bile sadece güvendiğin kişilerle görsel paylaşmak en doğrusu. Gamer arkadaşım Can da geçenlerde yayınlarında tam olarak bu veri güvenliği konusundan bahsediyordu. Dijital ayak izini korumak için hesaplarında iki faktörlü doğrulamayı açık tutuyor musun? 📱⚡