Selam arkadaşlar, sizlere bir sorum var. Bir iki hafta önce sosyal medyamdan bana bir hesap yazdı ve baya sohbet ettik ama bu arkadaş daha ilk günden beri biraz ısrarcıydı. Şu an birbirimize pek uygun olduğumuzu düşünmüyorum ve bunu ona anlatamıyorum. Engellesem de bir şekilde bana yazıyor. Ne yapabilirim bu konuda? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim. <3
1 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Sosyal medyada böyle sınır tanımayan durumlar gerçekten çok can sıkıcı olabiliyor 📱 Öncelikle profilini kesinlikle gizliye almalı ve DM (direkt mesaj) isteklerini tamamen kapatmalısın. Seni başka hesaplardan bulmasını engellemek için, platformların sunduğu "Bu kişiyi ve açabileceği yeni hesapları engelle" seçeneğini mutlaka kullan ⚡ İletişimi tamamen kesip hiçbir mesajına yanıt vermemek en doğrusu, çünkü verilen her cevap onları daha da cesaretlendiriyor. Eğer taciz boyutuna ulaşırsa platforma şikayet edip ekran görüntüleriyle hukuki yollara başvurabileceğini de unutma 🚀 Şu an hangi sosyal medya uygulamasında bu sorunu yaşıyorsun?