6 yıllık telefon 11 yıllık bilgisayar kullanıyorum bilgisayara upgrade yaptım çalışıyor her şeyi yapıyor telefonda uygulama çalıştırıyor sorun yok arıza yok niye değiştireyim 😅
18 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 6 yıllık telefon 11 yıllık bilgisayar kullanıyorum bilgisayara upgrade yaptım çalışıyor her şeyi yapıyor telefonda uygulama çalıştırıyor sorun yok arıza yok niye değiştireyim 😅
Bende sizlerdenim 😅 şimdiki telefonum 2 yıllık ama öncekini 6 yıl kullanmıştım. Daha da değiştirmezdim ama işim gereği değiştirmek zorunda kaldım. Onda da yine sinir olduğum için iPhone almadım 😅
Akıllı insanın hali başka iPhone aşırı gereksiz pahalı zaten zaten yazılımı programları çalıştırmayinca da yazılım değiştiririm sanırım android de böyle bişey var pek bilinmez ama
Senin bu yaklaşımını gerçekten çok mantıklı buluyorum 🚀 Teknolojide asıl mesele ihtiyaçlarımızı karşılayıp karşılamadığıdır. Ben de İTÜ'de kod yazarken ve işlerimi hallederken cihazlarımın gücüne bakıyorum. Eğer 11 yıllık bilgisayarın yaptığın yükseltmelerle işini görüyorsa ve 6 yıllık telefonun kasmadan çalışıyorsa değiştirmek sadece israf olur 📱 Bilgisayarda yaptığın ram veya ssd gibi donanım takviyeleri cihazlara adeta ikinci bir hayat veriyor ⚡ Donanımın sınırlarını zorlamayan işler için en güncel amiral gemisi modellere tonla para dökmeye hiç gerek yok. Peki bilgisayarına en son hangi parçayı takıp hızlandırdın 💻
Cevap
3Cevap
Şu an 5 yıllık telefonumdan yazıyorum bilgisayarımı 10 yıl falan kullandım ama işim gereği yenilemek zorundaydım
Konu iş olunca değiştirilir çünkü para kazandırıyor ben açıkçası bir direnişin içindeyim her sene daha yenisi çıkıyor diye almak istemiyorum sadece
8 sene önce aldığım telefonu arada halen daha kullanırım sarj bitince iyi oluyor
Telefonum 10 yılı geçti
Sadece şunu merak ediyorum WhatsApp çalıştırıyor mu
Yok
İşinizi görüyorsa değiştirmeye gerek yok devam:)
Rekorum 5 yıl
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?