Bende ne zaman işlevsiz hâle gelirse o zaman değiştiririm mantığı var. 9 yıl kadar iPhone 4 kullandım. Artık IOS 4 üzerine çıkamadığı için WhatsApp'a giremediğinden değiştirmek zorunda kaldım. Şu anki telefonum 3 yıllık Android ve rahmetli olmak üzere.
6 yıldır samsung j6 kullanıyorum o kadar sağlam telefon ki anlatamam ilk gün ki gibi elimde hala o kadar düşmeye rağmen ekranda çizik bile yok karantina günlerinde resmen telefon şarja bağlı yaşıyordu ona rağmen hala sağlam. Çok övdüm inş nazar değmez 😄
İnternet & Teknoloji konusunda 476 cevap paylaştı.
Ben de kullanılmaz olana kadar tutuyorum. Zaten bir önceki telefonum 3 senelikkrn gitti ve artık şarjdan çekince çalışmaz hale gelmişti. Ondan öncekiler hep başkalarının telefonuydu ben ikinci kullanan olmuştum. Şimdiki de 2 sene olacak galiba hala taş gibi maşallah
Telefonumda büyük sorunlar olmadığı sürece kullanıyorum. Benim için sadece araç. İşlerimi halledebildiğim sürece benimle kalmaya devam eder. Belli bir süre veremem bunun için.
İnternet & Teknoloji konusunda 494 cevap paylaştı.
Eskiden en fazla 2 yıl kullanırdım. Samsung note 5 telefonumu 5 yıl kadar kullandım. Bu telefonumu alalı bir yıl oldu. Bakalım duruma göre kismet artık...
iOS kullanmış biri olarak neden android tercih ettin iPhone 4 çok eski bir telefon ve çok küçük uygulama desteklemez ama iPhone 7 alabilirdin bu sorunun cevabını verirsen çok sevinirim sen android te hangi telefonu tercih ettiniz , bide sorduğun soru ya cevap vereyim bende işlevsel olarak bozulana kadar kullanıyorum şu an ki telefonum 4 sene olacak ve çok kasılmaya başladı tahmin etmiyor beni iPhone 12 pro max istiyorum ya da iPhone 13 istiyorum iPhone 13 alırsam sosyal medya da içerik üretmeye başlayacağım ben öyle hava atmasını hiç Bilmem ihtiyacım var diye alacağım zaten şu an ki telefonum ilk telefonum du o yüzden çalışıp kazandığım parayla alacağım kimse bir şey deme hakkına sahip değildir. Çalış senin de olsun
Ben hemen hemen her sene telefondan yana pek şansım yok birgün cami kırılıyo birgün kendiliğinden bozuluyo o yüzden çok sık değişim yapıyorum şimdiki telefonumu alalı tam 9 ay oldu bakalım ne kadar dayancak