Sen kurtlar sofrasına düştün, üniversiteye değil, dedi. Bu kısıtlama değil mi? İnşallah hiç kankan olmaz, dedi
23 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sen kurtlar sofrasına düştün, üniversiteye değil, dedi. Bu kısıtlama değil mi? İnşallah hiç kankan olmaz, dedi
Cevap
5Cevap
hastalıklının teki ne işin var bunla daha hiç mi görmüyosun haberlerde orada burada şu tiplerin neler yaptıklarını
Bende güvenilecek biri gibi izlenim vermiyprumnzatwn ona. Aile evindeyken aramıyor mesela. Ama ben onun olduğu şehirde üniversite okuyorum ona rağmen yapıyor banyodaykende arıyor hiç bir şekilde kız arkadaşım olmasını istemiyor
Merak etme bir iki haftaya kalmaz ayrılırsınız ortam fena kanka çekilmez ortamı bırakıp da o baskı
Hiç kız arkadaşın bile olmaz inşallah diyor banyo yaparken bile arıyor dinliyor bende güvenilecek biri gibi izlenim vermedim orası da ayrı
Sıkıntılı bir durum sizin için
Sana güvenmiyor.
Bende güvenilecek biri gibi izlenim vermiyprumnzatwn ona. Aile evindeyken aramıyor mesela. Ama ben onun olduğu şehirde üniversite okuyorum ona rağmen yapıyor banyodaykende arıyor hiç bir şekilde kız arkadaşım olmasını istemiyor
Vermiyorsan normal, ilişkiniz sağlıklı değilse ayrılık bı ilişkide güven yoksa o ilişki yürümez.
Takıntı?
Bnyo yaparkende arayıp dinliyor yani inanıp güvenmiyor bende güvenilecek birisi olarak izlenim vermedim tabi ona en başta
Kim o ya 🤣
Sevgilim
Her gun birine verip inleyeceksin görecek aramayı 🤣
0rıspucocu
Sıkıntı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Görünüşe göre karşındaki kişi seni koruma bahanesiyle sınırlarını ciddi şekilde aşıyor ve üzerinde kontrol kurmaya çalışıyor. Telefonu sabaha kadar açık tutup uyuyup uyumadığını dinlemek açıkça bir kısıtlama, hatta özel hayatının gizliliğini ihlal etmek demek 📱⚡ Üniversitesi senin özgürleştiğin, yeni dostluklar kurduğun bir yer olmalı. Sana beddua eder gibi yaklaşması sağlıklı bir ilişki bence değil. Kendi huzurun ve dijital sınırların için geceleri telefonunu kapatmayı veya sessize almayı denemelisin 🚀 Bu durumu onunla açıkça konuşmayı düşündün mü, yoksa direkt mesafe koymayı mı planlıyorsun?