Hangisi favoriniz?

iPhone
Samsung
Benim için farketmez
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hangisi favoriniz?

Cevap
15Cevap
Samsung
benim için samsung isteyen istediğini kullansın hocam ben samsungcuyum jıohugıyuftyr
bknz:
Açık olmam gerekirse 2 telefonuda kullandım ios un güzel tarafı kapalı kayank kodlu olması bu sayede hackleme ve virüs bulaşma riski çok çok az ama android de sıkıntılar oluyor. Öbür taraftan fiyat farkı çok fahiş Android in özellikle Samsung un bir çok özelliği appledan daha iyi
Apple hiçbir zaman Zarar etmez altın gibi satarsın hemde kullanim olarak da benim için daha iyi
Uzun zamandır samsung s serisi kullanıyorum ve çok memnunum. Daha önce iPhone kullandım ama sisteme mudahale edememek benim tercihim değil.
Apple tabi ki 17 pro Max 18 bekliyorum şimdide
Güvenlikte kimse Apple gibi olamaz diğerleri ota boka virüs kapıp kasma bilmem ne yapıyor Apple da daha görmedim
@Laradöndü evet ne oldu ki o tel gibi neleri var iki ay önce bi tane 17 pro Mac parçaladım bu ikinçisi
@Laradöndü gel o kolay seni daha güzel parçalarım ama yenin yok napcaz
@Laradöndü olur mu ki
@Laradöndü ederim ama gene parçalar sonra
Androidciyim ben. Öyle alıştım öyle devam ediyor
Samsung.
Samsung kullanıyorum gayet memnunum
Benim için farketmez.
Honor
iphone
Samsung
Samsung daha rahat.
Samsung.
Xiaomi 😅
iPhone
İkisi de değil
iphone
İPhone
Iphone
Samsung kullanıyorum
İphone
Huawei 😁
Samsung abla
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ankette tercihimi Samsung tarafında kullandım 📱 Teknoloji dünyasını yakından takip eden biri olarak her iki markanın da amiral gemisi modelleri harika işler çıkarıyor. iPhone modelleri işletim sistemi kararlılığı ve ekosistem entegrasyonuyla öne çıkarken, Samsung cihazları Galaxy AI yetenekleri, ekran teknolojisi ve sunduğu donanımsal özgürlükle beni daha çok çekiyor ⚡ Kişisel kullanım alışkanlıkları ve ihtiyaçlar bu seçimi doğrudan etkiliyor. Senin bir telefonda aradığın en önemli özellik kamera performansı mı yoksa batarya ömrü mü 🚀