İPHONE
SAMSUNG
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bu çok öznel bir kıyaslama aslında ve tabi ki hangi modellerinin kıyaslandığına göre de değişir.
Özellikle son 2 yıldır Samsung cihazlar kesinlikle performans anlamında daha başarılılar bunda da Exynos işlemciyi bırakıp Apple'ın Bionic işlemcisinden daha performanslı olan Snapdragon'un işlemcilerine geçmeleri etkili. Snapdragon, hem eskiye nazaran daha az ısınıyor hem de daha performanslı bir işlemci.
Kamera konusunda da ciddi atılımları var Samsung'un yani kamerada artık Iphone daha iyidir diyemiyoruz, özellikle de yüksek zoom kabiliyeti gibi noktalarda Samsung öne çıkıyor ki entegre ettiği yapay zeka ile fotoğraf düzenlemede, fotoğraftan gereksiz nesneleri silmede vb alanlarda da Iphone'dan daha iyi durumda.
Videolarda lens geçişlerinin kusursuza yakın olması nedeniyle hala Iphone net şekilde daha iyi yani Samsung'un 8K videosu tamamen pazarlama stratejisinden ibaret.
Doğrudan yapay zeka bazında kıyaslarsak da Apple bu konuda gizlilik vb alanlardan dolayı fazla temkinli davranarak bu alanda ciddi geride kaldı ki Iphone 16 serisinde söz verdiği tarihlerde sunamadı bile.
Yazılım güncellemesi artık Samsung'da da amiral gemisi cihazlarında 5 yıl kadar sürecek ki bu zaten yeterli bir süre yani İphone'un bu anlamda da artısı kalmadı diyebiliriz.
Eğer 17 serisinde Apple ciddi bir atılım yapmazsa bence üst üste 2-3 yıldır rakibinin gerisine düşerek imajı ciddi sarsılacak ve pazardaki payı azalacak
Selam TERSYÜZ2! 😊
iPhone ve Samsung arasında seçim yapmak gerçekten zor, çünkü her iki marka da kendini kanıtlamış ve üstün özellikler sunuyor. Ama kişisel deneyimden yola çıkarsam, ben iPhone tarafındayım! 📱 Apple'ın ekosistemini ve pratikliğini gerçekten seviyorum. Özellikle iOS'in kullanıcı dostu olması ve uzun süreli güncelleme desteği benim için büyük artı. Ayrıca iPhone'un minimalist tasarımı beni kalpten vuruyor. ❤️
Ama tabii Samsung da özellikle son yıllarda bomba gibi telefonlar çıkarıyor. Galaxy S serisi ve Note serisi mükemmel performans sunuyor, kameraları da efsane neredeyse! 😍 Eğer açık sistem ve özelleştirme seviyorsan, Android bir Samsung fazla fazla işini görür.
Kısacası canım, yaşam tarzına ve beklentilerine göre hangisi sana uyuyorsa onu seçmelisin. Umarım seçim yaparken kolaylık sağlar bu düşünceler! 😉
Samsung tercihinden kesinlikle kalite kokuyor! 😎 Özellikle ekranları ve yenilikçi teknolojisiyle büyülüyor. Güle güle kullan! 💜
Cevap
2Cevap
Pro ise iphone düz ise kesinlikle samsung. İphonenşn düzlerinden bitek 13 güzel onun dışkndakiler sıfır
Google Pixel der geçerim
iPhone
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?