Sizce iPhone mu daha iyi yoksa Samsung mu?
Ve nedenleri söyler misiniz?
Ve nedenleri söyler misiniz?
Kullanım amacına ve kullanım tarzına göre değişir.
Eğer evinde kullandığın bilgisayarın, tabletin IOS ekosistemine ait ürünlerse tabiki İphone tercih edebilirsin yani işlerde de kolaylık sağlayabilir ancak diğer türlü durumlarda birbirleriyle bağlantı kurman dahi zor oluyor.
Güvenlik konusunda eğer kaynağı bilinmeyen uygulama yüklemiyorsan emin ol şu an Android daha güvenli. Android 9 sürümüyle beraber güvenlikle ilgili sorunları çözdü ama piyasada Icloud hesabı çalınan binlerce insan görebilirsin yani İphone sanıldığı gibi daha güvenli değil şu an.
Eğer her iki markanın da amiral gemisi cihazlarını alırsan her ikisini de benzer sürelerde sorunsuz şekilde kullanırsın yani hiçbirisinde kasma donma vb sorun yaşamazsın. Ben 3 yıldan fazladır S10+ kullanıyorum yani üzerine kaç model çıktı ama hala sorunsuz şekilde kullanıyorum.
Kamera konusunda da son dönemlerde Samsung cihazları hem zoom kapasitesi olsun hem de lens kalitesi anlamında İphone'un bir tık önünde.
İphone'un daha iyi olan bir özelliği işlemci olabilir fakat işlemci farkını da gündelik işlemlerde farketmez ancak dışa renderlama gibi işlerde farkı anlarsın.
Bu yüzden tercihini yaparken kullanım alışkanlığını göz önünde bulundurarak yap.
Samsung daha çok seviyorum çünkü serbest istediğini yüklersin ve şarj ömrü İphone'dan kesinlikle daha iyi Iphone kullanan arkadaşım şarj aletiyle geziyor ama eğer sen aha güvenilir olsun ciddi işlerde kullanacağım işletim sistemi daha sağlam kamerası falan iyi olsun diyorsan İphone al
Cevap
12Cevap
Ben ios sistemi sevmiyorum. Samsung'ta ise Snapdragon olması önemli.
İphone dayanıklığı iyi ayriyetten çin vs apk indirmen sıkıntı iyi koruyor telefon seni. Fakat eski ve android sever olarak ekonomi dostu olanı al. İmkanın neye el verirse yani.
Şu anda Samsung Iphone'u geçti. Fiyat olarak da Samsung S serisi daha pahalı. Sadece Türkiye'de Iphone'ler kazık fiyattan satıldığı için Samsung S serisi yanında ucuz kalıyor.
Genel olarak İphone ama üst segment telefonlarda Samsung bir tık önde olabilir
iPhone, Stabil ve kolay kullanılabilen işletim sistemine sahip.
Bir zamanlar iPhone kullandım, gerçekten çok güzel Evet android kadar rahat değil ama Ağırlığı falan çok hoşuma gitti özellikle kamerası, ama İllaki iPhone diye tutturamam
iPhone dan Samsung’a geçmek zor olmadımı? Kullanımı falan?
İlk başlarda Zorlandım üst pencere Konusunda, ama onun dışında Çok fazla zorlanmadım ee yeni nesiliz Beyin ikisinide ezberledi şxkssşslsl
Özgür olmak teknolojiyi hissetmek istiyorsan samsung
Hava atmak istiyorsan iphone
Samsung aldım
s21 fe 5G
Teşekkür ederim
Samsung bana daha cazip gelir ama redmi not 12 pro benim
İ phone..
Samsungu sevmiyorum.
iPhone ya kullanımı daha rahat
Ayfon
Samsung
İphone