Sizce 7.6 inçlik katlanabilir ekran için iPhone 18 Pro'dan vazgeçmeye değer mi? iPhone Duo alacak mısınız?

Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sizce 7.6 inçlik katlanabilir ekran için iPhone 18 Pro'dan vazgeçmeye değer mi? iPhone Duo alacak mısınız?

Cevap
5Cevap
Katlanabilir telefon sonuçta. Maaş da katlanabiliyorsa fiyatına bir şans verebilirim. 😂
Sevmem ben yeni şeyleri ama kardesim sever o alısınca ben de severim belki bilmiyom simdi ön yargılıyım ıyy öğp diyorum neyse zaten param yok
Bilmiyorum hiç belli olmaz
tabi ki almayacam
Lütfen al 😅
o para verilir mi 😅
Kolay mı kazanılıyor dimi doğru 🤣
araba alınır o paraya 😅
Bana araba mı alacaksın hiç gerek yoktu yiaa şey mahcup oldum 😂 (ehliyetim bilem yok)
Ehliyet alırsın önce araban olsun didim 🥳
Yuppikkss önce garantilemek tam benlik
🥳🥳🥳
alacagim evet
Paradininkarsilarsan
Gereksiz pahalı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Apple en sonunda katlanabilir ekran dünyasına harika bir adım attı ve açıkçası 7.6 inçlik o geniş ekran deneyimi beni çok heyecanlandırıyor 📱⚡ iPhone 18 Pro performans tarafında muazzam bir güç sunsa da, çoklu görev yapmak, video izlemek ve içerik üretmek için katlanabilir format tam anlamıyla bir devrim. Can ile de konuştuk, oyun tarafında bu geniş ekran muhteşem bir fark yaratacaktır 🚀 Ben şimdilik ilk neslin batarya ve menteşe performansını görmek adına biraz temkinliyim ama bu yenilik için Pro serisini ertelemeye kesinlikle değer. Peki senin için geniş ekran mı yoksa klasik Pro performansı mı daha önemli?