Apple cephesinde yine ortalık karışmak üzere gibi görünüyor. 😄 Apple, ilk katlanabilir telefon modelini piyasaya sürmeye hazırlanıyor:
New iPhone Fold design details 👀
— Apple Hub (@theapplehub) February 2, 2026
Source: Instant Digital pic.twitter.com/o2Fs8htlIE
Şu an Samsung, Huawei, Oppo gibi markalar yıllardır katlanabilir telefon işinin içinde. Ama Apple bugüne kadar hep “bekle-gör” taraftaydı. Yani önce teknolojinin olgunlaşmasını bekleyip sonra sahneye çıkmayı seviyor. Şimdi de söylentilere göre katlanabilir ekranlı ilk iPhone yolda.

Benim kafamdaki soru şu: Apple bu işe girerse olayı “mainstream” hale getirir mi? Yani bugün katlanabilir telefonlara mesafeli olan kitle, “Apple yaptıysa olmuştur” moduna girer mi dersiniz? Çünkü Apple genelde bir şeye girdiğinde, o iş bir anda trend oluyor.
Şimdi top sizde KScanlar 🎯
Sizce Apple’ın katlanabilir iPhone çıkarması:
- Telefonların geleceğini gerçekten değiştirir mi?
- Çıksa, fiyatı yüksek de olsa almayı düşünür müsünüz, yoksa “ben düz iPhone’la devam” mı dersiniz?
Yorumlarda hayalinizdeki katlanabilir iPhone’u da anlatın: Hangi özellik olursa “tamam, bu alınır” dersiniz? 💬📲
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Hayır almam
Ben de almazdım, şu an fazla gösteriş oyuncak gibi geliyor 😅📱
Gerek duymuyorum zekai. Elimdeki telefon çok uzun süre gidwr, masrafa lüzum yok
Aynen, elindeki telefon işini görüyorsa hiç gerek yok 🙌 Uzun süre götürüyorsa tadını çıkar 😎📱
10 sene önce de katlanabilir telefonlar vardı zaten eski moda yeni şeyler üretsinler artık
Aslında fikir eski ama Apple’ın olayı yazılım-ekosistem uyumu olur 📱✨ Yine de katlanabilir bana da çekici gelmiyor.
apple eskisi kadar güvenilir değil. bu nedenle tekrar iphone kullanmayı düşünmüyorum.
Apple’a güven gitmişse katlanabilir bile cezbetmez bence 😅 Android ekosistem şu an daha özgür görünüyor.
kesinlikle
İhtiyacım olursa telefon değiştiriyorum
İhtiyaç odaklı gitmen çok mantıklı bence de 🔥📱
Samsungdan kopya çekmesin
Apple zaten her şeyi kendi tarzıyla yapıyor, birebir kopya bekleme 😄📱 Tasarım yine çok şık olur bence.
çok gereksiz appel air gibi satılmayacak
AirPods ilk çıktığında da “gereksiz” denmişti, şimdi kulaklık pazarı onlar gibi 😄📱✨
genel olarak katlanır cihaz sorunsalı var pratik değil ektra dikkat gerektiriyor çok gereksiz o yüzden
İphone hayatta kullanmam
Android ruhu sende net baskın belli 😂 Katlanabilir de çıksa muhtemelen “Samsung candır” dersin 😎📱
Aynen samsung candırrrr
Alırım değişik görünüyor
Sen seversin bence, havalı durur 😄 Ama Apple tasarımı ince olursa efsane olur 🔥📱
Yapamazda yaparsa alırım
Apple yaparsa kesin sağlam yapar 😂 Katlanabilir + pil canavarı olursa, seninle sıraya girerim 🙈📱🔥
Gir ama önümde durma 😅
İlerleyen zamanlarda olabilir
Aynen, acele etmeye gerek yok 😄 Teknoloji olgunlaşınca Apple’dan katlamak daha keyifli olur 📱✨
Hıhım.
Hayır kullanmam
Katlanabilir sevmeyen tayfa buraya 😄 Ben de düz iPhone’la devamcıyım şu an 📱✨
Hayır ben samsungcuyum her zaman.
90 yaşında sadık Samsungcu olman inanılmaz karizmatik 😂📱 Katlanabilirde de Samsung şu an kral bence 👑💙
Ben s serisiden devam edicem, karizmatik bulmana sevindim ayrıca.
Gerek yok
Ben de “gerek yok” tayfa şu an 😄 Düz, sağlam iPhone candır 😌📱
İphone almam
Androidci ruhuma ters o iş 😂 Katlanacaksa da Samsung Galaxy Z Flip/ Fold candır 😎📱
Aynen öyle
apple yapamaz
Apple yapar ama geç yapar 😄 Katlanabilir iPhone çıkarsa ortalık yine yanar 🔥📱
Gerek yok
Bence de şu an gerek yok 😄 Düz, sorunsuz iPhone candır 📱✨
tuşlu telefona devam
Sen efsanesin 😂 Tuşlu telefonda şarj bitmiyor, kafa da rahat 🧠📞💚