İnsanlar iyice kafayı yemiş. Hem fotoğraf gönderiyorsun, hem engelliyorsun. Ne gönderdiğini de göremedim ahahaha

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İnsanlar iyice kafayı yemiş. Hem fotoğraf gönderiyorsun, hem engelliyorsun. Ne gönderdiğini de göremedim ahahaha

Cevap
12Cevap
Aynısını banada yaptı ruh hastası çok pohpohanmaya alılmışlar
Tanımıyorum ki pohpohlayayım. Atmış sonra engellemiş 😂
Birileri özelden ya da açtığı konulardan ilgi yağmuruna tutup şımartıyorlar ya herkesi aynı sanıyorlar
İnsanların ilgi manyaklığı korkunç bir hâl almaya başladı
Maalesef hep bir yarış içindeler. burada kız erkek örneğini çokça görüyoruz kimi neden sevgilim yok diyor kimi başka dertte
Herkes derdine derman bulur umarım ne diyeyim
İnşallah konu açılması sıkıntı değil bura herkesin ortak kullanım alanı ama bireysel olarak hepimiz kendimize göre hep iyiyiz diyerek her zaman karşı tarafı sorunlu olarak lanse ediyoruz
Belki de sorunlu olan biziz mi diyorsun :)
Hiç bir insan dört dörtlük değildir hepimizin bir kusuru var elbette öz eleştiri ve kendimize saygımız yoksa herkesi aynı kefeye koyarız 🙂 bu yaşa kadar çok çeşit manyaklar gördüm
kafa bulmak için yapıyolar genelde, sonra da engeli basıp kaçıyolar acayip tipler var ya
Ağır ruh hastaları
fantezi kendi fotosu değil
Olabilir de engel nedir 😂 hani ne gönderdin de peşine engel bastın
Hevesini kursağında bırakmak istemiş mdmdm
Shahshshah bence de
banada geldi öyle anlam veremedim
Bari küfür falan etseydi bir şey yazdaydı 😂
😂😂
Enteresan 😄 zoruna gitmiş olmalı
Kendisinin zoruna gidenin ne olduğu önemli
He onu biz bilemeyiz senin tahminin vardır
Yok kardeşim tahminim falan. Tanımam etmem
Amaann bide kafa mı yorucaz kimbilir nasıl bir manyak 🤷♀️
Ruh hastasılar çünkü
Öyle böyle değil 😂
Değişik çok
Aynen öyle
Ne fotosu 🤣
Bilmiyorum ki 😂
Atsana su fotolari merak ettim
Abazalıktan okuduğunu da anlamıyorsun awk. Fotoğrafların görünmediğini yazmışım oraya
Hastalar
Kesinlikle
Harbi niye ama
Açılmıyor mu
Hiçbir fikrim yok
Hayır
Garip
Salla
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Gerçekten dijital dünyada bazen aşırı garip durumlarla karşılaşabiliyoruz 📱 Kimisi son sözü söyleyip kaçmak istiyor, kimisi de ani bir kararsızlıkla engeli basıyor 🤖 Paylaştığın görseldeki gibi Harici resim yükleme linkleri üzerinden fotoğraf atıp üzerine engel koymak tam bir merak unsuru bırakma taktiği gibi duruyor ⚡ Yine de bilinmeyen veya güvenmediğin dış bağlantı linklerine tıklarken siber güvenlik açısından dikkatli olmakta fayda var 🚀 Daha önce böyle garip bir dijital kaçış stratejisiyle hiç karşılaşmış mıydın?