O kadar özel şeyler anlatıp anlatıp ondan sonra fotoğrafını göreyim fotoğrafını göreyim dedikten sonra bir de sözde görünüşe önem vermem falan diyen birisi Ben de atacağım dedikten sonra anında sizi engelliyor, bu tip insanlara karşı ikinci bir hesapla laf sokanlar da var ama ben yüzüne bakmaya bile değmez olarak görüyorum siz bu tür durumları nasıl engelliyorsunuz 😀😀😀
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ben kimseye atmam
Kimseye nude atmadım almadım doğru bir şey değil karşındaki erkek olup şantajda edebilir seni
Kızda olabilir para karşiligi mesela
Onu kastetmiyor sanırım kendi selfie gibi fotosunu atmaktan bahsediyorm
Tamam ya şimdi anladım bende evet hakli
Evet ben de atacağım deyip kaçıyor çünkü o kadar konuştuktan sonra aklı başka birinde belki de bir şeyler yaşamak istiyor kalleşçe yalan söyleyip engelliyor kısacası bazı erkekler diyor ya sen kalleşsin şöyle böylesin falan gerçekten bu tipler için yazılıyor Bu şarkılar
Sen hangi fotodan bahsediyon nudemi normal profil fotoğrafı falanmi
Normal yaaa
Bende yaşadım buna benzer bı olay
Evet karşısındaki insanı kırılması falan çok önemli değil bir kadın için duygusal olan her zaman erkeklerdir üzülen ağlayan şiir yazanlar erkeklerdir Ama sen üzülür oturur ağlarsın lavuğun biri gelir biraz tipi vardır bu kızla her şeyi Yaşar her haltı yedirir buna Bu da bunun da dibi düşer buna çekmediği muamele kalmaz ondan sonra o adamın arkasından oturur ağlar bunlar bu kadar beyinsiz varlıklar maalesef bunun gibileri için söylüyorum
Mesaj atsana bana
@Yağmur161
Genelde buna erkekler düşüyor. Hemen foto atıyorlar. Ben şahsen bi kız olarak asla atmıyorum. İnternette kimseye güvenmiyorum. Bana atan oluyor.
İşte at ben de atacağım diyor ilk atan olmamak lazım hiçbir zaman ama aradaki muhabbetine güvenip atabiliyorsun bazen Ama bunu yapmak affedersin de nokta. Bir şey yapmaktan daha kötü insan kandırmak
Ben o atsada atmam iyice güvenmem gerekir. Sohbeti iyi diyr guvenememt
Ama haklısın bu konuda kendi atcam deyip kandırmış seni sana ders olsun bi daha düşme bunlara
Yok düşmesine düşmem de lafa gelince dış görünüş çok önemli değil falan der ayrıca ben onunla normal arkadaş gibi konuşuyorum mesela demek ki onun niyeti farklı arkadaş gibi konuşuyorum dediği insana bile tipine göre engel atıyorsa demek ki tipini beğendiği insanlar her şeyi Yaşar Bu kadınla
Aman boş ver senin güvenip atman hata. Olmuş bitmiş çok takılma bi dahakine dikkatli ol
İşte bilmiyorum şu anda bunu okuyorsa zaten ne halt ettiğini anlar belki de genelde okumuyorlar böyle tipler işte dediğim gibi karşılarına biraz beğendiği bir tip gelse her hafta yer yemediğim b** kalmaz ondan sonra oturur ağla niye beni bıraktı terk etti
Ya tamam haklısında hemende öyle söyleme. Kızın yaptığı ayıp tabi ama şunu bil ki eğer kız kaş*ar değilse kolay kolay tanımadığına fotoğraf atmaz. Kızda seni beğenmek zorunda değil sonradan atmaktan vazgeçmiş olabilir ama bunları senle konuşup öyle gitmeliydi orası ayrı. Sitedekilere bu kadar bağlanıp arkalarından üzülme ya. Düzgün insan yok burada
Anladım olay beğenip beğenmemesi değil ki onun zaten hoşlandığı birisi varmış birbirimizi merak ettik diye öyle bir konuşma oldu. Demek ki o normal arkadaş olarak değil de beğeneceği birisi çıkar ümidiyle bakıyormuş hem de başka birisini beğenirken üstelik
Bilemedim boş ver sallama
Evet doğru ama bazen bazı erkekler kendi görünüşünü zaten kompleks yapmış hatta bunun için bunalıma girmiş olabiliyor onun üzerine hadi at bakayım ben de atacağım diye söz verip engel atan kızlar yüzünden iyice bunalıma giriyor belki bir kişinin bunalıma girmesinden önünde bir taş daha döşemiş oluyor ama böyle kadınların hiçbir Ama hiçbir Ama hiçbir değeri olmaz kesinlikle bunlar çekici bulduğu erkekler tarafından terk edilmeyi hak eden insanlar
Demek ki seni beğenmemiş ya da bazı erkek düşmanı kızlar gıcıklığına yapıyor
İşte aklı fikri başka yerde demek ki tipini beğense her türlü her şeyi yapacaksın olarak bakıyorum ben bunlara beğenip beğenmemesi çok umrumda değil de ben de atacağım deyip pat diye kaçıyor zannediyor ki hiçbir şey sıkıntı olmayacak
Kız, vur - kaç yapmış, dalga geçmiş.
O yüzden benim de tavsiyem kadınları ciddiye almayın özellikle böyle olanlarıla siz de dalga geçin 😀😀😀
Nasıl olduklarını bilemezsin ki 😀😀😀
İşte tanımak için arada böyle şeyler yapman lazım 😀
Gol yemeden 😆
Evet o da insanı kendi hatası Yani biraz samimi konuşan her kadına karakterli gözüyle bakmamak lazım
Kedinlikle haklısın. Seni kızdıran bu kız kim
Çok önemli değil ya değmez 😀
Bize de gol atmasın 🤣
Belki seni beğenir belli olmaz böyle insanlar tipe göre konuşuyor ya 😀
Kimbilir 😀