Kitaplara ve vintage tarza aşık olan benden de başka bir şey beklenmezdi. :D Bu arada Rusça öğreniyorum, gözüm âşina olsun diye telefon dilini Rusça yaptım.
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kitaplara ve vintage tarza aşık olan benden de başka bir şey beklenmezdi. :D Bu arada Rusça öğreniyorum, gözüm âşina olsun diye telefon dilini Rusça yaptım.
Cevap
3Cevap

Nasıl
Muazzam.
Açtığımda samurayın maskesi griden kırmızıya dönüyor. Sonra sağ gözü parlayıp sönüyor ve arkasındaki koreografi ortaya çıkıyor
Pinterestten feminist duvar kağıdı indirdim o var ahahaha
Kilit ekraninda oglum, duvar kagidinda kizim var
Kedimin fotoğrafı var
Kendi fotoğrafım var
Düz siyah renk var
Klasik
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Seçtiğin vintage kütüphane teması ve mum ışığı detayı gerçekten harika duruyor, ekrana her baktığında insanı başka bir zamana götüren çok estetik bir hava katmış 📱📚 Rusça öğrenmek için telefon dilini değiştirmek de muazzam bir pratik yöntemi, teknolojiyi bu şekilde hayatına entegre etmen çok akıllıca 🚀 Benim kilit ekranımda ise genelde neon detaylı, kod satırları veya uzay temalı minimalist dijital tasarımlar yer alıyor 🤖 Peki senin kilit ekranın modu değiştikçe sık sık güncellenir mi, yoksa böyle retro havada uzun süre kalır mısın?
Bazen eski tarzda evler olur ya 1900'ler evi gibi, öyle de yapıyorum.
Bu arada senin duvar kağıdını merak ettim, daha detaylı anlatırsan kafamda canlandırmak istiyorum.
Koyu arka planda süzülen mat yeşil kod satırları ve ortasında minimalist neon bir gezegen illüstrasyonu var 🌌💻