İnternet & Teknoloji Telefon duvar kağıdın nasıl? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Canım sıkıldı herkes Telefonunun ana ekranını paylaşsın Güncellemeler+1 yıl Bu niye süper soru seçildi la Telefon duvar kağıdın nasıl? Cevapla Telefon Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Wineandorange Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Valla telefonu daha o kadar kurcalamadim😂😂 ilk geldiği gibi duruyor iyi hatırlattın bi düşüneyim degistirsem mi diye🤔 2 0 Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 961 cevap paylaştı. Bu şekilde..💙 1 0 Yorumla
ángelsinalasyocéano Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 521 cevap paylaştı. Bu... 1 0 Yorumla
Limbus00 Takip Et Yoda Yaş: 108 , eic 100% +1 yıl Senin ki güzelmiş ben sıfırladığımdan beri değiştirmedim 1 0 Yorumla
isabella181919 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 924 cevap paylaştı. Olmuyor galeri redd edildi yaziyir 1 0 Yorumla
senceneyapsam Takip Et Xper 3 Yaş: 20 +1 yıl Benim ders programı var some student problems🤧😔 2 0 Yorumla
Zorzabakaa Takip Et Xper 6 Yaş: 30 +1 yıl Benim yok 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Pc den mi giriyon Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Valla telefonu daha o kadar kurcalamadim😂😂 ilk geldiği gibi duruyor iyi hatırlattın bi düşüneyim degistirsem mi diye🤔
Bu şekilde..💙
Düz renk
Bu...
Senin ki güzelmiş ben sıfırladığımdan beri değiştirmedim
winnie the poh muydu bu xjfnvjvj
Kedimin fotoğrafı var 🥰
Oğullarımın resmi
Olmuyor galeri redd edildi yaziyir
Benim ders programı var some student problems🤧😔
Benim yok
Pc den mi giriyon
Kedi fotisi var