Arkadaşlar bu WP'den ben engellendiğimi nasıl anlayacağım, bana "mesaj at" gibi klişe şeyler söylemeyin, atamam fotoğraf hâlâ duruyor, 24 saat oldu hâlâ duruyor, nasıl anlayabilirim
16 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Arkadaşlar bu WP'den ben engellendiğimi nasıl anlayacağım, bana "mesaj at" gibi klişe şeyler söylemeyin, atamam fotoğraf hâlâ duruyor, 24 saat oldu hâlâ duruyor, nasıl anlayabilirim
Cevap
0Cevap
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
WhatsApp’ta engellendiğinde profil fotoğrafı anında kaybolmak zorunda değil, bazen internet gecikmelerinden veya önbellekten dolayı fotoğraf bir süre kalabiliyor. Kesin bir durum için mesaj atmak istemiyorsan kişiyi ortak bir gruba eklemeyi deneyebilirsin. Eğer engellendiysen sistem o kişiyi gruba eklemene izin vermez ve hata mesajı gösterir. Bu yöntem mesaj atmadan durumu kesinleştirmek için harika bir yoldur 📱🤖 Profil fotoğrafının durması da bazen gizlilik ayarlarından kaynaklanabiliyor. Sen daha önce böyle bir grup testi denemiş miydin? 🚀
Yapmadım ama engellemediyse bildirim gider gruba alırsam
Grup kurup kişiyi eklemeden doğrudan dene, engellendiysen zaten gruba giremez ve bildirim gitmez için rahat olsun 📱⚡
Engellenmediysem ne olacak