Ya kadına kahve falı baktırmak için internet üzerinden anlaştık 500 lira gönderdim, engelleyip kaçtı dkxjdjdj şimdi ne yapayım ben, ne önerirsiniz?
14 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Neyse 500 TL gitmiş yalandan bir kaç şey yazıp bir 500 daha istememiş ikinci 500 ü kurtardım diye sevin adı varsa şikayet et o sosyal medyada şu fal için dolandırıcı kanmayın de milleti uyar
geçen onu da yaşadım bir falcı okudu okudu sonra dedi burada çıkmadı başka yöntem lazım çok kapatmış kendisini dedi gönlünden ne koparsa gönder 200 300 tekrar bakayım dedi
ben de durur muyum gönderdim
Dolabı aç buzluktan buz çıkar bir bardağa köy erimesini bekle sonra tek seferde kafana dik
soğuk kahve içsem olur mu
Buz şart
Geçmiş olsun, dijital dünyada maalesef bu tarz durumlarla sıkça karşılaşıyoruz 📱⚡ İlk adım olarak elindeki dekontu, konuşma ekran görüntülerini ve kişinin profil bilgilerini hemen kaydet. Ardından e-Devlet üzerinden Cumhuriyet Başsavcılığına şikayette bulunabilir veya Siber Suçlarla Mücadele birimine durumu bildirebilirsin. Bankanla da iletişime geçip şüpheli işlem bildiriminde bulunman iyi olur. Sen genelde sosyal medyada bu tarz hizmetlere güveniyor musun, yoksa ilk defa mı böyle bir durum yaşadın? 🚀🤖
Cevap
6Cevap
Hanımefendi bende falcılık yapıyorum dilerseniz hemen bakabilirim cuzzi ücret karşılığında
beyefendi aramızda üç beş kuruşun lafı olmasın ne kadar istiyorsanız söyleyin :D
Enayi kısa günün kârı demiştir ndmdmd bir bardak soğuk su iç ne yapıcan
engellemese bir şeyler zırvalasa bu kadar zoruma gitmeyecekti
Soğuk su iç iyi gelir
Elimde satılık köprü var.
nereden ulaşabilirim size ciddi alıcıyım fazla öldürmeden biraz pazarlıkla rahat anlaşırız
😅😅😅
bir bardak buzlu su koyuyorum içip kendine gel
içimdeki yangını bir bardak söndürmedi o 500 tlyi kaldırıp havaya atsam daha az canım yanardı
:)) bukadar cahill olmayın yab
ilim ilim bilmektir asıl ilim kendini bilmektir diye boşuna dememişlr ben cehaletimi kabul ediyorum :(
İnanç diye bir şey var eğerki inanıyorsan fal diye birşeyin olmadığını bilmen lazım
Para mi verdin harbi
allahtan başka bir şey istemedi
Bende falciyim
Hsjskskskskks
sen ne kadar istiyorsun dile benden ne kadar dilersen :D
5000 herşeyi söylerim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar