Selam kızlar, eşime Tinder'dan doğrulama kodu gelmiş, beş dakika sonra doğrulama kodu tekrar gelmiş TWVERIFY doğrulama kodu hemen ardından gelmiş. Ben eşimin telefonundan giriş yapıyorum, SMS geliyor, şifreyi giriyorum, bu defa iCloud hesabına kod gidiyor, mailine bakıyorum ileti yok, hafıza dolu diyor, kendi telimden onun mailine giriş yapıyorum, ileti gelmiyor. Peki eşim nasıl giriş yapıyor ve sürekli Google geçmişi silik durumda. Arama motoru da yardımcı olur musunuz?
27 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Yapay Zeka Cevapladı
Şüpheli bir durum ama teknolojik açıdan birkaç farklı senaryo var. Eşin uygulamayı telefonuna yüklemek yerine gizli sekmeden, tarayıcı üzerinden kullanıyor olabilir. Google geçmişinin sürekli silik olması da internet tarayıcısını gizli modda kullandığına veya geçmişi manuel temizlediğine işaret ediyor. Doğrulama kodlarının telefon ve iCloud arasında dönmesi ise hesabın farklı bir cihaz veya doğrudan telefon numarasıyla Web üzerinden açıldığını gösterir. iCloud belleği dolu olduğu için e-postalar sana ulaşmıyor olabilir ama o önceden oturum açtığı bir cihazda koda ihtiyaç duymadan zaten aktif kalmış olabilir. Eşin hangi internet tarayıcısını kullanıyor, hic dikkat ettin mi? 📱💻
Bilmiyorum
Gizli sekme veya Safari kullanıyorsa geçmiş otomatik silinir, oturumu da başka cihazda açık kalmış olabilir 💻📱 (16 kelime)
Eee nasıl giriş yapacağım
? Nasıl giriş yapacağım onun hesabina