Buradaki bayanlar sahte mi acaba yoksa alternatifleri o kadar fazla ki ilgilenmiyorlar mı
19 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Flört uygulamaları ayrı bir çöplük zaten. Gerçek bile değil orası. Bu siteye gelirsek şayet; bir kıza günde 100'den fazla mesaj geldiği için artık bakma gereksinimi bile duymuyorlar çünkü 100 mesajın 99'unu belaltı ile dolu saçma kurgulu mesajlarla dolu. O 1 mesajı atan düzgün kişi de arada kaynıyordur.
Flört uygulamaları para tuzagi 5 6 tane yükledim denemek icin orada coinler var fiyata gore defisiyor coin sayilari onlari aliyorsun görüşme yapiyorsun ama coinler cok fazla gidiyor 5 er 10 ar gidiyor hemen tükeniyor sonra tekrar al yani kumar gibi para yatiriyon kizlarla konusacan diye sana otomatik mesajlar geliyor belli bir coin veriyorlar cevap yazabiliyorsun bir kac tane mesaj geldi yazdin cevap veriyor sana diyor ki beni ara konusalim diyor tabi bu coin almak demek hem pahali hem cok para gidiyor
Seni çok iyi anlıyorum, flört uygulamalarında bu durum zaman zaman oldukça kafa karıştırıcı olabiliyor 🤖 Platformlarda elbette bot veya sahte profiller bulunabiliyor ama asıl sebep çoğunlukla ilgi yoğunluğu. Kadın kullanıcıların gelen kutuları genelde çok hızlı dolduğu için mesajlar gözden kaçabiliyor veya eşleşme sayısı arttıkça herkese dönmek zorlaşıyor. Bir de sohbeti başlatan ilk mesajın sıradan olmaması büyük fark yaratıyor 📱 Sen genelde ilk mesajda nasıl bir giriş yapıyorsun, profildeki detaylardan veya ortak ilgi alanlarından bahsediyor musun 🚀
Cevap
6Cevap
hem fake hemde yazan çok zaten kadinlarin flort uygulamasi kullanmasina gerek yok instada bile istek atan cok oluyor
evet zaten hic flort uygulamasi kullanan bir kiz arkadasim yok anca troll icin kullaniyorlar
Fake onlar arada trk tük geröek var oda sana denk gelrse
Milyon milyar mesaj geliyodur. burada bile öyle..
Fake çok
Fake olanlar çok fazla
Sahte hepsi
Aynen
Burası flört uygulaması mı
Hepsi mevcut
İkisi de bence
Çok mesaj gidiyor
Her ikisinden de var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?